Perasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di Malaysia

Perasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di Malaysia

Ruby
0

Perasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di Malaysia | Sebelum ini ruby ada kongsikan pengalaman menggunakan Aplikasi Samsung Galaxy Life dengan menebus kupon PERCUMA dari Restoran Pampas Reserve. Pada 28 Februari telah berlangsungnya perasmian aplikasi mewah ini di Renoma Cafe Gallery. Perasmian dimeriahkan dengan pelbagai acara dan beberapa merchant juga turut serta.

Perasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di Malaysia

Perasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di MalaysiaPerasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di MalaysiaPerasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di Malaysia

Photo credit to Sidney Kan from http://www.bigboysoven.com/

Aplikasi Samsung Galaxy Life adalah ganjaran kepada pengguna setia gadget Samsung yang memiliki Android JellyBean 4.3. Di dalam Galaxy Life anda akan dapat banyak informasi, kupon percuma, tips dari pakar dan paling best adalah aplikasi lain yang di syorkan oleh semua pengguna Samsung. Di sini, majoriti aplikasi yang disyorkan adalah dari bilangan kajian muat turun dan bagus sesuatu aplikasi. Sebagai contoh aplikasi evernote FOOD. Hehehe.

Perasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di MalaysiaPerasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di MalaysiaPerasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di MalaysiaKupon-PERCUMPerasmian Aplikasi Samsung Galaxy Life Di MalaysiaA-Pampas-Reserve-Di-Aplikasi-Samsung-GalaxyLife-4

Jumlah peniaga yang turut seerta di dalam aplikasi Galaxy Life adalah lebih dari 50 buah syarikat dan setakat ini 120 tawaran telah ditebus. Diantara tawaran yang sedang berlangsung adalah makanan Sakae Sushi/Royce Chocolate/ Coffea Coffee, buku MPH Online, kelas masakan, penjagaan rambut Shawn Cutler, perkhidmatan teksi Easy Taxi, penjagaan kesihatan Rapid Fusion Fitness, produk kecantikan dari Biotherm dan banyak lagi. Semuanya wow!

Jom dapatkan tawaran istimewa dari Galaxy Life dengan muat turun aplikasi Samsung Galaxy Life di http://bit.ly/GALAXYlife

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !