Vaseline Intensive Care

Entry kali ni nak bg informasi kat semua pembaca setia.. Siapa diantara anda memiliki Vaseline didalam hand bag?? Angkat tangan.. Hehehe.. Saya rasa semua perempuan ada kan. Lelaki mungkin ada dan mungkin tidak.. Hehehe.. Tapi takpe.. Mari saya kongsi informasi skit pasal Vaseline nih..

.Vaseline.


Banyak kebaikannya menggunakan Vaseline.. Saya ada masalah bibir kering.. Saya dah gunakan macam2 produk.. Lip Balm, Lip Ice, Lip Gloss and etc.. Dari pelbagai jenama.. semuanya tak membantu, malah mengeringkan lagi kulit bibir saya.. Saya cuba la menggunakan Vaseline pada tahun 2005.. Masa tu saya kerja di Watson's KLCC.. Memandangkan Vaseline tu cepat laris, saya belek2 la produk tu.. diasaskan daripada 100% Pure Petroleum Jelly.. Then saya try ler sampai sekarang.. Saya gunakan Vaseline khas untuk bibir sahaja.. Alhamdullillah ok bibir saya.. Vaseline tak berminyak dan cepat serap.. Tak perlu gunakan gincu ke apa ke.. Sebab bila pakai Vaseline bibir jadi segar dan berseri..

Sekarang ni Watson's ada buat promotion second purchase of Vaseline dapat harga RM 1.. Kongsi la ngan kawan2.. Jimat.. Hehehe.. 

Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. eeeeeeeeeeeee letak minyak petrol kt bibir x terbakar ke ??? hi hi hi...

    BalasPadam
  2. Mana ada terbakar.. apa la awak ni... hehe..

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.