TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B

TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B

Ruby
0
TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B | Assalammualaikum semua! Buat anda yang mencari televisyen bersaiz besar dengan pembangunan teknologi terbaik. Jom lihat koleksi televisyen terbaru dari TCL Electronics. Pada zaman ini, televisyen bukan hanya sebagai peranti menonton rancangan hiburan sahaja. 

Malah ia lebih daripada itu. Televisyen digunakan untuk sesi perbincangan di pejabat, boleh digunakan sebagai skrin simulator untuk permainan juruterbang atau perlumbaan litar. Selain iti, hiburan pada hari ini tidak tertumpu dari antena semata-mata, anda boleh menonton pelbagai bahan hiburan melalui Google TV dan program berbayar yang lain.

TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B


TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B

TCL Electronics merupakan peneraju syarikat elektronik industri TV terkemuka di peringkat global. Ditubuhkan pada tahun 1981, TCL telah berkembang dan beroperasi di lebih 160 pasaran global. 

Syarikat ini cemerlang dalam penyelidikan, pembangunan dan pembuatan pelbagai produk elektronik pengguna, termasuk televisyen, sistem audio dan peralatan rumah pintar. Dengan komitmen yang kuat terhadap inovasi dan kualiti, TCL terus menetapkan piawaian industri dan memberikan nilai luar biasa kepada pengguna di seluruh dunia.

TCL Electronics mensasarkan 10,000 unit televisyen dijual menjelang akhir tahun 2024 dan menguasai pasaran Skrin Besar serta TV QLED. Jenama TV kedua terbesar ini telah melancarkan kolabrasi bersama Lazada dengan melancarkan dua model televisyen eksklusif jualan dalam talian iaitu TCL T7B QLED TV dan TCL 4K UHD V6B yang telah dilengkapi Google TV. 

 Kerjasama strategik ini menandakan peristiwa penting bagi TCL yang berterusan meluaskan kehadiran pasarannya dan mengukuhkan komitmennya untuk menyampaikan rumah yang inovatif dan penyelesaian hiburan kepada pengguna.

TCL T7B QLED TV

Bagi anda yang mencari pengalaman hiburan rumah interaktif premium, TCL T7B QLED TV menawarkan nilai yang luar biasa. Tersedia dalam saiz 55", 65", 75", dan 85", harga bermula dari RM1,899, T7B memanfaatkan Teknologi Quantum Dot yang canggih untuk menyampaikan prestasi warna yang luar biasa. 

Teknologi ini menghasilkan lebih satu bilion warna dan rona, memastikan setiap imej dipaparkan dengan ketepatan dan keceriaan yang menakjubkan. T7B QLED TV direka untuk mengekalkan kecerahan optimum dan kejelasan gambar walaupun dalam persekitaran yang terang, terima kasih kepada teknologi paparan canggihnya. 

Tambahan pula, ia menggabungkan Teknologi HDR10+, yang meningkatkan julat dinamik yang tinggi, memberikan kontras yang unggul, warna tepat yang terang dan perincian yang rumit dalam setiap adegan. Sama ada menonton filem HDR, sukan atau bermain permainan dalam talian, T7B QLED TV menjanjikan pengalaman visual yang mengasyikkan dan menarik.

 
TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B
TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B


TCL 4K UHD TV V6B

TCL 4K UHD TV V6B ialah pengubah gaya anda menonton hiburan di rumah, direka untuk membawa pengalaman menonton yang tiada tandingan terus ke ruang tamu. Tersedia dalam empat saiz 50", 55", 65", dan 75" dengan harga bermula dari RM1,299, TCL 4K UHD TV V6B menggabungkan estetika anggun dengan teknologi terkini. Ia menampilkan antara muka Google TV terkini,  platform intuitif untuk mengakses pelbagai kandungan penstriman, dan kawalan rumah pintar bersepadu.


TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B

TCL PENERAJU TV SKRIN BESAR DAN QLED TV


Menurut Carolyn Qiu, Pengarah Urusan TCL Malaysia, "TCL sentiasa berada di barisan hadapan dalam inovasi, dan 4K UHD TV V6B mencontohi komitmen kami untuk menyampaikan teknologi termaju dan berkualiti unggul. Dengan ciri canggih dan antara muka mesra pengguna, 4K UHD TV V6B mentakrifkan semula standard hiburan rumah dan meningkatkan pengalaman menonton untuk pelanggan kami.

Kami teruja bekerjasama dengan Lazada untuk pelancaran eksklusif ini. Ini merupakan kerjasama yang bakal meningkatkan keupayaan pengedaran kami dan sejajar dengan matlamat kami untuk menghasilkan hiburan rumah yang berkualiti tinggi dan boleh diakses oleh masyarakat dengan lebih luas. Kami yakin bahawa gabungan platform e-dagang Lazada yang mantap dan teknologi canggih TCL akan memacu jualan yang ketara dan pertumbuhan pasaran." katanya.


TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B


Pelancaran dalam talian eksklusif TCL T7B QLED TV dan 4K UHD TV V6B pada platform Lazada adalah bukti pendekatan strategik TCL terhadap pengembangan pasaran dan mesra pengguna. Memanfaatkan rangkaian e-dagang Lazada yang luas, TCL berhasrat untuk mencapai kepada pengguna dengan lebih luas dan menyediakan akses mudah kepada pelanggan kepada inovasi terkininya.

Syarikat itu menyasarkan untuk menjadi jenama terkemuka dalam pasaran TV skrin besar dalam talian, terutamanya untuk model bersaiz 75" dan 85" dan untuk mendominasi kategori QLED TV.  Harga yang berdaya saing, ciri lanjutan dan ketersediaan dalam talian eksklusif, TCL bersedia untuk berada di pasaran besar dan mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama elektronik pengguna terkemuka.

TCL DAN LAZADA LANCAR T7B QLED TV DAN 4K UHD TV V6B

Jom terokai T7B QLED TV dan 4K UHD TV V6B Google TV baharu eksklusif di TCL Flagship Store di Lazada https://www.lazada.com.my/shop/tcl-malaysia. Jangan lepaskan peluang untuk meningkatkan pengalaman hiburan rumah anda dengan terbaharu TCL inovasi. Beli sekarang di kedai utama Lazada TCL dan tebus baucar pembeli baharu Lazada bernilai RM12 OFF: kod baucar LZTCL1.Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !