PANASONIC NANOCARE HAIR SOLUTION ROADSHOW DI SUNWAY PYRAMID

PANASONIC NANOCARE HAIR SOLUTION ROADSHOW DI SUNWAY PYRAMID

Ruby
4
PANASONIC NANOCARE HAIR SOLUTION ROADSHOW DI SUNWAY PYRAMID | Assalammualaikum semua! Bermula hari ini 2 November 2023 hingga 5 November 2023 sedang berlangsung roadshow Panasonic Beauty yang mempersembahkan solusi inovatif penjagaan rambut dan kulit kepala.

Panasonic Malaysia mempersembahkan inovasi canggih nanocare yang menggabungkan keperluan kecantikan dan teknologi terkini untuk penjagaan serta penyelesaian rambut dan kulit kepala di Panasonic nanocare Hair Solution Roadshow di Sunway Pyramid, LG2 Central Avenue berhampiran Gigi Coffee.

PANASONIC NANOCARE HAIR SOLUTION ROADSHOW DI SUNWAY PYRAMID


Dengan tema “Selamat Tinggal Kepada Rambut Kering, Bersedia untuk Rambut yang Sihat!”, pengering rambut Panasonic nanoe™ dan Double Mineral EH-NA98 yang terkenal menyediakan penjagaan menyeluruh bagi rambut, kulit kepala dan kulit. 

Pengering rambut ini mempunyai teknologi nanoe™ eksklusif Panasonic yang menyediakan zarah air yang elektrostatik bersaiz nano yang meresap dalam rambut secara mendalam, mencipta keseimbangan air optimum yang menghasilkan rambut yang lembut dan bersinar.

Pada masa yang sama, ia melembapkan kulit dan kulit kepala. Melengkapkan teknologi nanoe™ adalah Double Mineral Ions mengetatkan kutikula rambut dan mengurangkan kerosakan rambut.

Semasa Panasonic nanocare Hair Solution Roadshow, pelanggan dapat mengalami dunia siri kecantikan nanocare Panasonic dan teknologi nanoe™ secara langsung. Penggaya rambut profesional akan mempersonakan sesi demonstrasi rambut bagi menunjukkan hasil segera dengan menggunakan pengering rambut nanoe™ dan Double Mineral EH-NA98.


Promosi eksklusif bagi EH-NA98 juga ditawarkan semasa Panasonic nanocare Hair Solution Roadshow. Sebuah mesin gashapon istimewa akan dipenuhi sehingga 2000 hadiah menarik untuk dimenangi. 


Untuk menyertai aktiviti gashapon, pelanggan hanya perlu mengikuti sekurang-kurangnya dua platform media sosial rasmi Panasonic dan menyiarkan pada platform media sosial mereka sendiri tentang jerayawara itu. Sebagai alternatif, pelanggan boleh melengkapkan kaji selidik tentang Jerayawara Panasonic untuk mendapatkan satu peluang bermain mesin gashapon.


Pelanggan yang membuat pembelian pengering rambut nanoe™ dan Double Mineral EH-NA98 semasa Panasonic nanocare Hair Solution Roadshow akan dapat baucar rawatan rambut bernilai RM400 sebagai hadiah dengan pembelian (GWP) atau beg kosmetik Panasonic eksklusif. Baucar adalah terhad kepada satu bagi setiap pelanggan dan tersedia sementara stok masih ada. 


MENGENAI PANASONIC MALAYSIA


Panasonic Malaysia Sdn Bhd ialah syarikat jualan, perkhidmatan dan pemasaran untuk jenama Panasonic produk elektrik dan elektronik yang terdiri daripada audio visual, peralatan rumah, penghawa dingin, kualiti udara dalaman, perniagaan solar, kamera digital & video, peralatan penyiaran profesional, penyelesaian sistem, telekomunikasi, penjagaan kesihatan & kecantikan, bateri dan lampu. 

Semua produk Panasonic boleh didapati melalui pengedar sah kami di seluruh negara. Untuk maklumat lanjut mengenai jenama dan produk Panasonic, layari laman web kami atau hubungi Pusat Khidmat Pelanggan kami di 03-7953 7600.

Tags

Catat Ulasan

4Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

 1. panasonic produk dia semua best dan terbaik.... sentiasa memperkenalkan teknologi terkini yg diyakini

  BalasPadam
 2. Bagus betul hairdryer terbaru dari Panasonic ni, dengan teknologi nanocare, rambut takde lah kering dan rosak bila dikeringkan menggunakan hairdryer. Masih boleh mengekalkan kelembapan rambut...

  BalasPadam
 3. Good job by Panasonic Beauty! I like Panasonic nanoe™ & Double Mineral EH-NA98 hair dryer a lot. now can buy at cheaper price at roadshow yay

  BalasPadam
 4. Good choice to go with Panasonic Hair Dryer ni kan! baca info ni buat Nell nak grab one for myself bah!

  BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !