PENGALAMAN HEBAT AWE-DAY & AWE-NIGHT

PENGALAMAN HEBAT AWE-DAY & AWE-NIGHT

Ruby
0
PENGALAMAN HEBAT AWE-DAY & AWE-NIGHT | Assalammualaikum semua! Telefon pintar adalah teman peribadi kita yang tiada galang-gantinya. Malah, ia ibarat nyawa kita. Keperluan dan manfaat telefon seharusnya diperingkat tertinggi kerana ia menyimpan 1001 privasi rahsia kehidupan kita semua.

Apakah ciri dan keinginan yang kita inginkan dari sebuah telefon pintar? Walau apa jua fungsi utama yang kita ingin guna sama ada sebagai telefon bekerja, bermain permainan dalam talian atau sebagai peranti mengambil gambar kenang-kenangan. Hanya peranti Awesome dari Galaxy A34 5G dan Galaxy A54 5G yang mampu memenuhi keinginan anda. 

PENGALAMAN HEBAT AWE-DAY & AWE-NIGHTSamsung Malaysia umumkan pra-pesanan untuk Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G dan pameran Pengalaman ‘Awe-Day, Awe-Night’

Kuala Lumpur, 24 Mac 2023 – Temui Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G baharu yang membolehkan anda mengalami kehebatan ‘Awe-Day, Awe Night’ (sepanjang hari dan malam)!

Hadapi cabaran bekerja siang hari dengan ciri produktiviti seperti Modes & Routines, Quick Share, Link to Windows dan Samsung Wallet. Menjelang waktu senja pula, nikmati pengalaman bergambar dengan perincian yang luar biasa, serta video mantap yang kalis gegaran dengan ciri Nightography terbaik dalam kelasnya dan Kamera Dipertingkatkan AI

Pra-pesan untuk Tawaran Hebat Pra-pesan Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G dari 24 Mac hingga 6 April 2023 dan dapatkan Galaxy Buds Live bernilai RM549 dan Waranti Lanjutan 2 Tahun secara percuma.

Anda boleh membuat pra-pesanan di mana-mana Samsung Experience Stores, Peruncit Sah Samsung dan Samsung Online Store.

Model: 
Galaxy A54 5G (8GB RAM + 256 GB Storage) 
Harga: 
RM1,899

Model: 
Galaxy A34 5G (8GB RAM + 256 GB Storage)
Harga: 
RM1,599

PENGALAMAN 'AWE-DAY, AWE-NIGHT'


Para tetamu Samsung Malaysia diberi peluang untuk beramah-mesra dengan Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G disamping berseronok di gelanggang luncur kasut beroda RollerWa di LaLaport Bukit Bintang. 

Para tetamu turut menikmati pengalaman ‘Awe-Day dan Awe-Night’ di zon istimewa yang disediakan, seperti Quick Share, Modes & Routines, Link to Windows, Samsung Wallet, dan Nightography.


Bekerja Awe-Day (sepanjang hari)…


Gambar 1: Quick Share imej, video, muzik dan fail ke Galaxy serta peranti lain, termasuk peranti bukan Galaxy Awe-Day (sepanjang hari) dengan pautan dan kod QR. 

Gambar 2: Tetapkan tindakan dan hasil yang peribadi untuk mengautomasikan kehidupan anda dengan ciri Modes & Routines!

Gambar 3: Peroleh mata dan naikkan tahap apabila anda membuat bayaran dengan Samsung Wallet untuk nikmati tawaran hebat di Samsung e-Store

Gambar 4: Tingkatkan produktiviti apabila anda bekerja Awe-Day (sepanjang hari) dengan Link To Windows.

…Berkilau Awe-Night (sepanjang malam)


Gambar 5: Sensor Galaxy A54 5G yang lebih besar membolehkan anda menangkap gambar Nightography yang hebat Awe-Night (sepanjang malam) walaupun dalam keadaan gelap. 

Gambar 6: Hindari kekaburan video dengan gabungan kuasa penstabil imej optikal (OIS) dan penstabil imej digital video (VDIS) yang telah dipertingkatkan.

Ikutilah saluran media sosial Samsung Malaysia untuk siaran menyusul dan banyak lagi kandungan yang menarik!

Untuk maklumat lanjut tentang siri Galaxy A, sila layari: 


Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !