TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG

Ruby
1
Assalammualaikum semua! Berita gembira buat anda yang tercari-cari cara untuk menjana pendapatan secara dalam talian. Tanpa modal, tanpa risiko dan mudah! Jom sertai Tasneem Marketplace (TMP) sekarang. Anda boleh mendaftar secara PERCUMA dan terus menjana pendapatan. Di TMP, pengguna dapat membeli pelbagai barangan penjagaan bayi, kanak-kanak & keluarga dari pelbagai jenama terkemuka. Malahan, anda juga boleh menikmati pelbagai pulangan ganjaran.

Sejak negara dilanda COVID-19, banyak perniagaan terkesan. Namun mereka tidak berputus asa dan aktif berniaga di dalam talian. Peralihan ini bukan sahaja membantu perniagaan mereka terus bertahan. Tetapi memberi peluang kepada kita untuk menjana pendapatan walau dalam suasana pandemik. Perlahan-lahan kita memahami cara berniaga dalam talian. 

Apabila melihat perbandingan dari sudut kebaikan dan kelemahan laman e-dagang. Maka, jenama Tasneem hadir dengan Tasneem Marketplace agar dapat mellindungi jenama-jenama ini dari penciplakan dan permainan harga oleh insan yang tidak bertanggungjawab. Di TMP, anda tidak akan pening melihat banyak jenama sama berada di dalam marketplace dan dijual oleh berlainan individu. Bagus kan?

Tasneem berkolaborasi bersama jenama tersohor tempatan iaitu Tanamera, Pustaka Darul Iman, Eyyoo Kids dan Aqiqah Centre di dalam satu platform bisnes tanpa modal. Mudah kan? Lagi pula semua jenama ini adalah kegemaran Rakyat Malaysia. Jom kita sama-sama hebahkan berita gembira agar sama-sama dapat menjana pendapatan. 

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG


TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG

Tasneem Marketplace adalah sebuah platform di bawah Tasneem Business Legacy yang mengumpulkan produk dari jenama-jenama ternama hasil kolaborasi bersama Tanamera, Eyyoo, Aqiqah Centre, Pustaka Darul Iman & pelbagai lagi yang bakal menyusul. Membeli-belah di TMP tidak sama dengan laman e-dagang yang lain. Ini kerana kesemua jenama akan diuruskan oleh TMP. 

Apabila jenama-jenama ini berada di TMP. Mereka tidak perlu risau dengan pendaftaran akaun penjual yang sama. Ini kerana jenama-jenama yang turut serta adalah dari HQ masing-masing. Anda akan dapat tawaran istimewa sama seperti promosi di laman rasmi jenama tersebut. Lebih mudah dan berbaloi-baloi! 

Apa yang membezakan TMP dengan lain-lain platform e-dagang adalah anda tidak perlu menyimpan stok. Sebagai reseller, anda akan diberikan url khas untuk memudahkan para pelanggan membeli secara terus. Dalam masa yang sama sistem TMP akan mengesan secara langsung berapa komisen, bonus atau cashback yang anda bakal terima. Kesemua produk dijamin asli dari HQ jenama dan selamat dari risiko produk tiruan

Jom jana pendapatan sampingan atau sepenuh masa tanpa perlu keluarkan sebarang modal dengan mendaftar sebagai TMP Business Partner.


TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG
Dari kiri Encik Abdul Halim; Founder Aqiqah Center, Ahmad Rafizal; CEO Tasneem Marketplace, Puan Haridah Sahri; COO Tasneem Marketplace, Puan Nor Husna; Founder Eyyo Kids, Puan Fanessa; Wakil Tanamera dan Encik Ariff Fadzil; Wakil Pustaka Darul Iman

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG


Tasneem Business Legacy sebuah syarikat yang membawa jenama Tasneem Naturel, Tasneem Food dan Twobirds yang banyak mempelopori perniagaan barangan bayi berasaskan bahan semulajadi telah mengumumkan usahasama baharu dengan beberapa jenama besar Malaysia seperti Tanamera, Aqiqah Centre, Pustaka Darul Iman (PDI) dan Eyyoo melalui penyatuan di dalam sebuah platform baharu yang dinamakan Tasneem Marketplace.

Usahasama ini dibuat dalam usaha untuk membantu golongan yang berpendapatan sederhana untuk menjana pendapatan tanpa modal tapi berpeluang untuk mendapat keuntungan yang tinggi disamping mendapat pelbagai ganjaran yang menarik.

Selaras dengan objektif untuk membantu suri rumah menjana pendapatan dengan mudah dan senang, pihak Tasneem Marketplace mengalu-alukan individu yang berminat untuk bergerak ke hadapan bersama pasukan TMP untuk mendaftar sebagai reseller TMP secara percuma. Pihak TMP meletakkan sasaran untuk melahirkan seramai 10,000 usahawan yang berjaya menjana pendapatan melalui platform yang disediakan menjelang Disember 2022.

TASNEEM BUSINESS LEGACY


Tasneem Naturel

Jenama perintis produk penjagaan bayi di Malaysia, memfokuskan penyelesaian masalah bayi seperti mengatasi selsema, kembung, sembelit, jaundis, ekzema dan sebagainya secara semula jadi dengan pati tumbuhan terpilih. Rangkaian produk terdiri daripada Balm, Mandian, Minyak Urut Natural, Losyen, Mist, Spray Sanitasi, Spray Penghalau Serangga dan Purfy Baby Wipes.

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG
Tasneem Food

Satu lagi produk keluaran Tasneem Business Legacy SDN BHD dalam cabang makanan. Memfokuskan pes masakan Melayu asli yang enak setaraf chef hotel ternama. Bantu ibu-ibu sibuk siapkan hidangan sepantas 30 minit.

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG


Tasneem twobirds

Rangkaian produk penjagaan diri seperti mandian mewah dan minyak urut menggunakan formulasi minyak pati semula jadi dengan pelbagai kebaikan untuk memberikan pengalaman unik kepada anda.

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG

TANAMERA

Tanamera - Tanamera ialah kedai jualan berkonsepkan aromaterapi yang menawarkan pelbagai jenis produk penjagaan diri organik. Sabun mandi, minyak urut, minyak pati semuanya dihasilkan daripada sumber alam semula jadi yang terpilih.

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG


AQIQAH CENTRE

Syarikat yang menguruskan aqiqah dan qurban di tanah suci Mekah. Diyakini lebih 45,000 pelanggan termasuk sebilangan selebriti tanah air. Aqiqah dan qurban lebih mudah dan murah dengan Aqiqah Centre.

TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG


PUSTAKA DARUL IMAN (PDI)

Pustaka Darul Iman atau juga dikenali sebagai PDI merupakan syarikat penerbitan Al-Quran yang terkenal dengan quran tagging, quran lelaki, quran wanita & quran besar. Selain lengkap dengan panduan tajwid dan terjemahan, rekaan luarannya juga sangat menawan. Syarikat ini turut menjual buku kanak-kanak dan muqaddam.


TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG


EYYO KIDS

Pengeluar Creative Magnetic Box untuk bantu anak 2 tahun ke atas cepat belajar sambil berseronok. Bantu ibu bapa mengajar anak dari awal dengan puzzle bermagnet, sekaligus mengelakkan anak ketagih gajet.


TASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNGTASNEEM MARKETPLACE GEDUNG PENJAGAAN BAYI DAN KELUARGA DI BAWAH SATU BUMBUNG

APA ITU TASNEEM MARKETPLACE (TMP)


Tasneem MarketPlace merupakan sebuah platform yang mengumpulkan produk-produk di bawah niche keluarga, kanak-kanak dan bayi. TMP dinaungi oleh Tasneem Business Legacy dan akan bekerjasama dengan beberapa jenama besar Malaysia seperti Tanamera, Pustaka Darul Iman (PDI), Eyyoo dan Aqiqah Centre.

KELEBIHAN MENJADI TMPC (TASNEEM MARKETPLACE CUSTOMER)

 1. Pendaftaran Percuma
 2. Minimum 3% cashback
 3. Komisen
 4. Kumpul Mata Ganjaran
 5. Semua Pesanan Di Pos Oleh HQ
Komisen diberikan kepada agen melalui pelanggan yang membuat pembelian. Komisen akan dimasukkan ke dalam eCash segera tanpa syarat. Kalau beli, terus dapat. Komisen boleh digunakan untuk membeli produk lain di dalam sistem.

Mata Ganjaran bersifat kumulatif. Reseller boleh tebus dengan HQ dan tiada tamat tempoh.

KELEBIHAN MENJADI TMPR (TASNEEM MARKETPLACE RESELLER)

 1. Pendaftaran Percuma
 2. Modal tidak perlu dikeluarkan
 3. HQ uruskan semua postage
 4. Pelan pemasaran yang membantu untuk mendapatkan pendapatan dengan mudah
 5. Produk berkualiti dan sudah ada pasaran tersendiri
 6. Reward yang menarik
 7. Bonus dibayar di awal 7hb bulan seterusnya
 8. Ada penyata pendapatan
Bonus akan di kira melalui PV produk yang dibeli sepanjang bulan tersebut. PV akan reset setiap bulan. Kiraan bonus mengikut kelayakan mengikut pelan insentif.

SERTAI TELEGRAM TASNEEM MARKETPLACE


Untuk maklumat lanjut, sertai sesi preview yang akan diadakan di Telegram pada hari Isnin, 22hb Ogos 2022, 8 malam. Klik url https://t.me/+WAWjyDQCeT0xMTA1

Catat Ulasan

1Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

 1. Pelaung depan mata ni, rugi tak grab kan, mana tau, di sinilah rezekinya kann..

  BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !