SAMSUNG MELANCARKAN LAGU BARU "OVER THE HORIZON 2022" YANG DI HASILKAN OLEH SUGA BTS

SAMSUNG MELANCARKAN LAGU BARU "OVER THE HORIZON 2022" YANG DI HASILKAN OLEH SUGA BTS

Saiful Naim
0
SAMSUNG MELANCARKAN LAGU BARU "OVER THE HORIZON 2022" YANG DI HASILKAN OLEH SUGA BTS

Over the Horizon menerima tafsiran serba baru dari SUGA ikon pop abad ke-21 BTS, 'Over the Horizon 2022 yang dihasilkan oleh SUGA of BTS' yang dapat didengar di saluran sosial Samsung. Berikutan kejayaan besar remix pertamanya di Galaxy Unpacked tahun lalu, SUGA telah memberikan putaran baru yang positif dan positif pada tema muzik khas Samsung Over the Horizon sekali lagi untuk tahun 2022. 

Sejak pelancaran Samsung Galaxy S2 pada tahun 2011, ketika Over the Horizon dilancarkan, Samsung telah berkolaborasi dengan beberapa artis untuk menayangkan semula tema muzik dan membuat suara khas yang akan memotivasi orang untuk mendorong had mereka. Dikenali secara global kerana kemampuan menghasilkan rakamannya, SUGA adalah artis pertama yang mencipta "re-mix" dua kali, dan menghasilkan lagu untuk edisi baru Galaxy yang boleh dilipat. 

Matlamat SUGA ketika mengerjakan tema Over the Horizon 2022 adalah untuk mendorong orang melihat masa depan yang cerah dan memikirkan kegembiraan yang sedang menunggu ‘ Over the Horizon ’. Selepas itu, remix baru adalah mengenai positif dan kecerahan, dan disusun sedemikian rupa sehingga ketika orang mendengarnya, mereka merasa berharap dan optimis.

Dari asalnya sebagai nada dering bertema rock, versi yang diperbaharui telah meletakkan era baru, pop orkestra, jazz fusion, dan bahkan orkestra Nordik yang mengilhami putaran pada tema asalnya. Sama seperti ekosistem Galaxy, Over the Horizon sentiasa dikemas kini untuk mencerminkan apa yang berlaku di dunia, dan perkongsian yang dijalin dengan para seniman yang diundang untuk mencampurkan semula tema mencerminkan semangat keterbukaan dan kolaborasi yang menggarisbawahi falsafah Galaxy. 

Ketika kegembiraan meningkat untuk pelancaran lipatan Galaxy baru, Samsung teruja menjemput SUGA untuk kembali ke meja "re-mix" untuk versi dan video muzik serba baru untuk ‘ Over the Horizon 2022 yang dihasilkan oleh SUGA BTS ’. 

Sebagai tambahan, ‘ Over the Horizon 2022 yang dihasilkan oleh SUGA BTS ’ akan tersedia sebagai nada dering melalui kemas kini perisian masa depan pada peranti Galaxy.*

*Ketersediaan nada dering mungkin berbeza mengikut wilayah dan model

Untuk maklumat lanjut mengenai Galaxy Z Flip4 and Galaxy Z Fold4, sila ke laman ke bawah:

Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-flip4/
Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-z-fold4/


Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !