BERSEDIA UNTUK AKSI PENGEMBARAAN LUAR ANDA DENGAN GALAXY WATCH 5 PRO

BERSEDIA UNTUK AKSI PENGEMBARAAN LUAR ANDA DENGAN GALAXY WATCH 5 PRO

Saiful Naim
0

Mari- mari orang yang suka mendaki, berlari dan luar yang hebat! Inilah Galaxy Watch luaran yang paling dipercayai yang mesti anda perhatikan! 

Dicipta untuk pengembara dan peminat ultra-luar, Galaxy Watch 5 Pro adalah tambahan terbaru untuk siri Galaxy Watch yang menawarkan pengalaman penjejakan pengembaraan luar yang unik. Ini termasuk panduan berasaskan GPS yang tepat, ketahanan yang lebih sukar, jangka hayat bateri yang lebih lama, dan wajah jam tangan kompas. Oleh itu, bersiaplah untuk ‘ pergi PRO ’ dan ikuti semua jalan petualangan yang berani yang anda boleh, dengan Galaxy Watch5 Pro sebagai panduan kecergasan luaran peribadi anda! 

Tersedia secara eksklusif dalam Edisi Pro, ciri panduan GPS terbina dalam untuk latihan dan pengembaraan berasaskan laluan mendorong pengguna untuk keluar dan meneroka kawasan luar  dengan selamat. Setiap kali anda merancang untuk memulakan perjalanan mendaki atau berbasikal, beritahu Galaxy Watch 5 Pro terlebih dahulu supaya dapat merakam, memuat turun, dan mengimport semua data laluan yang relevan untuk membimbing anda ke lokasi yang betul dengan Latihan Laluan . Lebih-lebih lagi, dengan bantuan arahan Putar demi Putar yang dipandu suara dan getaran , anda tidak perlu risau untuk tersesat di hutan atau sibuk memeriksa jam tangan untuk navigasi lagi. 

Semasa anda berada di luar sana, manfaatkan setiap pengembaraan luar dengan Auto Workout Tracking untuk menyaksikan kemajuan terkumpul anda. Sama ada anda berlari, berenang atau berbasikal, ciri ini secara automatik mengenali aktiviti tersebut hanya dalam beberapa minit! Anda juga boleh mengesan lebih daripada 90 latihan secara manual, termasuk aktiviti yang kompleks seperti Latihan Selang Intensiti Tinggi ( HIIT ). Dengan bateri 60% lebih besar ( 590 mAh ), anda boleh menghabiskan lebih banyak masa untuk latihan luaran anda yang sengit, dengan mengetahui bahawa Galaxy Watch5 Pro dapat bertahan lama dalam pengembaraan anda yang panjang. 

Sekarang, mari kita bincangkan mengenai ketahanan. Dibangun dengan untuk aktiviti lasak di luar rumah, Galaxy Watch 5 Pro telah mendapat sokongan anda dari puncak gunung hingga jeram sungai dan semua kejutan luaran seperti kotoran, pasir, permukaan berbatu, dan sebagainya. Kini ia memiliki wajah kaca Sapphire Crystal, badan Titanium yang sangat kuat, bezel yang menonjol dan tahan air yang tinggi, yang akan lebih baik melindungi dari calar, retakan, dan kerosakan dengan mudah, memberikan ketenangan fikiran bagi pengguna dengan gaya hidup luaran yang aktif.  

Walaupun pada akhirnya jam tangan pintar luaran lebih mementingkan fungsinya, ianya juga mengenai fesyen! Dengan D-Buckle Sport Band baru Galaxy Watch 5 Pro, selongsong Titanium elit dan wajah jam tangan yang unik, seperti kompas, anda boleh kelihatan segak dan bergaya melakukan apa yang anda sukai di luar rumah. Berita hebat lain ialah, siri Galaxy Watch 5 mengekalkan sistem band jam 20mm pelepasan cepat yang sama dengan siri Galaxy Watch 4, yang memberi anda galaksi pilihan band untuk bergaya berdasarkan pilihan mengikut mood anda. 

Kelebihan Pra-Pesanan memiliki Galaxy Watch 5 Series:

Jadilah salah seorang yang pertama memiliki siri Galaxy Watch 5 premium terkini dan rebut tawaran dengan membuat pra-pesanan sekarang dari Samsung Experience Stores, Samsung Authorized Partners atau Samsung Malaysia Online Store. Pelanggan yang membuat pra-pesanan siri Galaxy Watch 5 pada 1 September 2022, akan berhak mendapat hadiah eksklusif bernilai hingga RM549, yang merupakan – Galaxy Buds Live untuk pelanggan Galaxy Watch5 Pro, dan Hybrid Leather Band yang bergaya untuk pelanggan Galaxy Watch5. Lebih-lebih lagi, pelanggan juga akan dapat menikmati potongan harga 20% dari PWP pada Galaxy Buds2 Pro terbaru dan model Galaxy Buds terpilih yang lain! 

Product

Model

RRP

Colour Availability

Rewards

Galaxy Watch5

Galaxy Watch5 Bluetooth (40mm)

RM1,099

· Graphite

· Silver

· Pink Gold

· One complimentary Hybrid Leather Band (worth RM149)

· 20% OFF purchase with purchase on selected Galaxy Buds (Galaxy Buds Live, Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro)

Galaxy Watch5 Bluetooth (44mm)

RM1,199

· Graphite

· Sapphire

· Silver

Galaxy Watch5 Pro

Galaxy Watch5 Pro Bluetooth (45mm)

RM1,899

· Black Titanium

· Gray Titanium

· One complimentary Galaxy Buds Live (worth RM549)

· 20% OFF purchase with purchase on selected Galaxy Buds (Galaxy Buds Live, Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro)
Untuk maklumat lanjut dan pra order  Galaxy Watch5 Series di laman bawah: 

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !