GALAXY A UNTUK INSAN TERSAYANG PADA HARGA ISTIMEWA BERSEMPENA TAHUN BARU LUNAR

GALAXY A UNTUK INSAN TERSAYANG PADA HARGA ISTIMEWA BERSEMPENA TAHUN BARU LUNAR

Ruby
2

GALAXY A UNTUK INSAN TERSAYANG PADA HARGA ISTIMEWA BERSEMPENA TAHUN BARU LUNAR | Assalamualaikum semua! Berita gembira buat anda semua yang sedang mencari peranti istimewa buat insan tersayang! Samsung Malaysia sedang mengadakan promosi sehingga 27 Februari 2022!

Malah, anda akan dapat e-baucar Angpow dan hadiah! Anda membeli untuk insan tersayang, anda juga dapat pulangan. Best betul! GalaxyA ni sesuai untuk semua tau. Sama ada untuk anak-anak, anak saudara yang berusia remaja atau ibu bapa kita yang senior. Umur 60 tahun pun boleh hadiahkan peranti Galaxy A. Ia mesra pengguna! Serius!

GALAXY A UNTUK INSAN TERSAYANG PADA HARGA ISTIMEWA BERSEMPENA TAHUN BARU LUNAR

GALAXY A UNTUK INSAN TERSAYANG PADA HARGA ISTIMEWA BERSEMPENA TAHUN BARU LUNAR

Berfikir untuk menghadiahkan telefon pintar baharu kepada orang tersayang pada Tahun Baru Cina ini untuk menunjukkan kasih sayang dan penghargaan? Anda bertuah! Dari 7 Januari hingga 27 Februari 2022, Samsung Malaysia menawarkan Samsung Online Store E-Voucher Angpows bernilai sehingga RM68 apabila anda membeli model terpilih di Samsung Online Store dan cawangan yang mengambil bahagian.

Sama ada Galaxy A52s 5G, pilihan utama kami untuk jurugambar inspirasi di luar sana yang menampilkan kamera quad yang menakjubkan dengan kamera utama 64MP F1.8 IOS yang memberikan anda foto berkualiti tinggi, atau Galaxy A22 yang padat dengan bateri berkuasa 5,000mAh dengan Pemproses Octa-Core dan 6GB RAM yang kami cadangkan untuk mana-mana kesibukan yang perlu melakukan pelbagai tugas sepanjang hari. Galaxy A pasti ada satu untuk semua orang!

Lihat ganjaran yang akan anda perolehi jika anda membeli Galaxy A:

GALAXY A UNTUK INSAN TERSAYANG PADA HARGA ISTIMEWA BERSEMPENA TAHUN BARU LUNAR


Selepas anda membeli peranti, cuma ikuti langkah untuk menebus E-Baucar Angpows anda:

Langkah 1: Beli mana-mana model yang mengambil bahagian semasa tempoh kempen.
Langkah 2: Lawati pautan Samsung Redemption Management System (RMS) (samsung-redemption.com) dan daftarkan butiran anda semasa Tempoh Penebusan. Daftar atau log masuk ke Akaun Samsung anda.
Langkah 3: Isikan butiran dan lampirkan bukti pembelian anda.
Langkah 4: E-baucar akan dihantar ke e-mel berdaftar/Akaun Samsung anda selepas tuntutan diluluskan.

Jangan biarkan tawaran hebat ini terlepas daripada jari anda dan beli Galaxy A impian anda hari ini di: https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/

Untuk maklumat lanjut tentang kempen, sila layari: https://www.samsung.com/my/offer/mobile/cny-2022/

Catat Ulasan

2Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. saya pengguna A52. beli tahun lepas. so far puas hati

    BalasPadam
  2. Waa harga not bad guna voucher tu.. bebraloi juga tu..

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !