DJI EXPERIENCE STORE PREMIUM DAN PUSAT SERVIS PERTAMA DJI KINI DI BUKA DI 1 UTAMA

DJI EXPERIENCE STORE PREMIUM DAN PUSAT SERVIS PERTAMA DJI KINI DI BUKA DI 1 UTAMA

Ruby
0
DJI EXPERIENCE STORE PREMIUM DAN PUSAT SERVIS PERTAMA DJI KINI DI BUKA DI 1 UTAMA | Assalammualaikum semua! Dah lama Ruby tidak berkongsi tentang peranti DJI. Produk DJI sememangnya membuka mata kita semua. Setiap inovasi teknologi dan variasi peranti pasti ada untuk setiap orang. Tidak kira berapa usia anda. Mesti ada produk yang anda inginkan. 

Seperti Ruby, Ruby bermula memiliki DJI dari meminati fungsi axis gimbal. Produk pertama DJI Ruby adalah OSMO Mobile pertama dan dalam warna Silver. Kemudian berterusan kepada koleksi dron. DJI Tello tu adalah permulaan Ruby berani terbangkan dron.  Hahaha. 


DJI EXPERIENCE STORE PREMIUM DAN PUSAT SERVIS PERTAMA DJI KINI DI BUKA DI 1 UTAMA


Malaysia mengalu-alukan DJI Experience Store Premium baharu dan Pusat Servis pertama DJI kini dibuka di 1 Utama. DJI, adalah peneraju global dalam membangunkan dan mengeluarkan dron awam serta teknologi kamera kreatif untuk kegunaan peribadi dan profesional.

Bersempena menyambut tahun baharu dengan penuh semangat, pelancaran DJI Experience Store Premium dan Pusat Servis DJI di Pusat Membeli Belah 1 Utama, Petaling Jaya.  

Berikutan pelancaran DJI Experience Store Premium yang pertama di Pavilion Kuala Lumpur baru-baru ini, pusat one-stop itu menawarkan pelanggan pengalaman holistik DJI bagi kemudahan dan perkhidmatannya di bawah satu bumbung.

Persembahan hebat dari Jessica Loo; Violin Artiste

Terletak di dalam pusat membeli-belah terbesar di Lembah Klang, DJI Experience Store Premium dan Pusat Servis kini sedia untuk pengunjung dan peminat di Lot LG 343A. 

Kemudahan seluas 543 kaki persegi itu ialah pusat servis DJI pertama yang merangkumi perkhidmatan selepas jualan untuk pelanggan membawa masuk gajet DJI mereka untuk penyelenggaraan, pembaikan atau penggantian alat ganti.

Pelanggan DJI Experience Store Premium dan Servicd Centre akan dapat merasai sendiri penawaran produk DJI dalam bahagian yang mengasyikkan.  

Memaparkan rangkaian luas dron kamera DJI termasuk siri DJI Mavic, siri Air, siri Mini dan DJI FPV, pelanggan juga boleh menggunakan alat yang memenangi anugerah untuk berputar dengan pakar DJI di lapangan bersedia untuk menyediakan demonstrasi asas, panduan dan maklumat produk  .

Dengan lebih ramai orang yang menerima fotografi dalam kehidupan seharian mereka dan pertumbuhan yang stabil dalam permintaan tempatan untuk dron, kamera tindakan dan penstabil telefon pintar, kedai premium baharu itu bertujuan untuk melengkapkan pelanggan dengan pengetahuan penting dalam fotografi dan operasi dron serta berdedikasi untuk membantu mereka mencari  peralatan yang sempurna untuk memenuhi keperluan mereka.

“Dengan pembukaan DJI Experience Store Premium dan Servicd Centre, ia adalah bukti usaha berterusan kami untuk mengembangkan jenama kami di Malaysia. Walaupun matlamat kami adalah untuk menjadikan produk DJI kami yang memenangi anugerah lebih kelihatan berbanding sebelum ini, kami kemudiannya ingin memberikan ketenangan fikiran kepada peminat dan pelanggan kami yang bersemangat dengan mempunyai perkhidmatan selepas jualan yang komprehensif untuk mereka.”  kata Johnny Liew, Pengurus Besar Azure Telecommunication Sdn Bhd.

 “Menyedari permintaan untuk inovasi kami, DJI komited untuk melengkapkan pengguna dengan pengetahuan penting itu untuk memastikan fungsi teras dron kami dimaksimumkan;  sama ada untuk hobi atau tujuan misi menyelamat.  Kami akan terus berinovasi untuk menyampaikan produk berkualiti tinggi dan menyediakan perkhidmatan terbaik untuk memastikan kepuasan pelanggan sambil mengesahkan kedudukan kami sebagai jenama dron awam dan fotografi udara terlaris di negara ini.”  Johnny Liew menambah.

PROMOSI PEMBUKAAN


Bersempena dengan pembukaan besarnya pada hari Sabtu 15 Januari jam 12:30 tengah hari, DJI akan menawarkan promosi kepada pelanggan seperti berikut:


 DJI Tello: RM399 (Harga asal RM499)
 DJI OM4: RM379 (Harga asal RM459)
 DJI Mini SE: RM1,199 (Harga asal RM1,349)
 Kombo DJI FPV: RM4,299 (Harga asal RM5,299)
 DJI Mavic 3 + Beg Bahu: RM9,999

DJI SERVICE CAMPAIGN


Pelanggan sedia ada boleh merasai DJI service campaign bermula dari 10 Januari hingga 28 Februari 2022, kempen ini menawarkan perkhidmatan seperti berikut:


 ✅ Perkhidmatan Semakan & Pembersihan Produk Percuma
 ✅ Kemas Kini Perisian Tegar Percuma
 ✅ Diskaun 10% untuk Penggantian Bateri
 ✅ Potongan 50% untuk Penggantian Propeller

MENGENAI DJI


DJI adalah singkatan kepada perkataan Da-Jiang Innovations. Mereka adalah peneraju global dalam membangunkan dan mengeluarkan dron awam dan teknologi kamera kreatif untuk kegunaan peribadi dan profesional.

DJI diasaskan dan dikendalikan oleh pasukan yang mempunyai minat terhadap helikopter kawalan jauh dan pakar dalam teknologi kawalan penerbangan dan penstabilan kamera.

Syarikat ini berdedikasi untuk menjadikan fotografi udara dan pembuatan filem sebagai peralatan dan platform yang lebih mudah diakses, boleh dipercayai dan lebih mudah digunakan untuk pencipta, inovator di seluruh dunia.

Operasi global DJI pada masa ini merentasi Amerika, Eropah dan Asia, dan produk penyelesaian revolusinya telah dipilih oleh pelanggan dalam lebih 100 negara untuk permohonan dalam pembikinan filem, pembinaan, pemeriksaan, tindak balas kecemasan, pertanian, pemuliharaan dan banyak lagi industri lain.

DJI EXPERIENCE STORE PREMIUM DAN SERVICE CENTRE 1 UTAMA


Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan selepas jualan di DJI atau untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk DJI secara peribadi, anda boleh pergi ke DJI Experience Store Premium dan Service Centre , yang terletak di Lot LG 343A, 1 Utama Shopping Centre. 

Waktu Beroperasi:
Setiap Hari 
Isnin-Ahad
10:00AM - 10:00PM

Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !