AESPA DILANTIK SEBAGAI MEDIHEAL AMBASSADOR

AESPA DILANTIK SEBAGAI MEDIHEAL AMBASSADOR

Ruby
0
AESPA DILANTIK SEBAGAI MEDIHEAL AMBASSADOR | Assalammualaikum semua! Hari ini Ruby ingin berkongsi tentang berita kecantikan. Produk kecantikan MEDIHEAL telah melantik Penyanyi Berkumpulan Korea Selatan AESPA sebagai MEDIHEAL Ambassador yang baharu. 

Kumpulan AESPA terdiri daripada Karina, Winter  Giselle dan Ningning. Nama kumpulan AESPA, menggabungkan huruf awal bahasa Inggeris "avatar" dan "pengalaman" (Avatar X Experience) dengan perkataan Inggeris "aspect", yang bermaksud "dua belah", untuk melambangkan idea "bertemu diri yang lain dan mengalami pengalaman dunia baru".

AESPA DILANTIK SEBAGAI MEDIHEAL AMBASSADOR


AESPA DILANTIK SEBAGAI MEDIHEAL AMBASSADOR

MEDIHEAL, jenama topeng kecantikan yang paling laris di Korea*, ialah jenama kecantikan global yang terkenal dengan pengkhususan dalam menyediakan rutin penjagaan kulit langkah demi langkah pada harga yang berpatutan. Terkenal dengan topeng kecantikan helaian mereka, portfolio penjagaan kulit MEDIHEAL telah berkembang termasuk produk kecantikan bersih dan diuji secara dermatologi untuk semua jenis dan kebimbangan kulit.


MEDIHEAL tidak sabar untuk mengembangkan kategori penjagaan kulit secara global dengan AESPA sebagai 'Tahap Seterusnya'. Sebagai duta jenama baharu MEDIHEAL, AESPA akan menggabungkan sisi cerah dan menyegarkan mereka dengan imej berkarisma yang bergaya di atas pentas.

Wakil MEDIHEAL berkata, “Kami menjangkakan untuk mencipta kesan sinergi dengan AESPA dan berkembang di peringkat global apabila peneraju trend K-beauty bertemu dengan bintang K-pop yang semakin meningkat. Bermula dengan AESPA, kami akan memulakan salah satu daripada beberapa transformasi jenama utama.”


GUARDIAN ROADSHOW 1 UTAMA


Selama lima hari 25 Januari - 30 Januari 2022, MEDIHEAL menawarkan 40% diskaun di atas rangkaian produk MEDIHEAL. Jemput datang ke 1 Utama Old Wings di Ground Floor Centre Court berhadapan Isetan. Roadshow juga berhampiran dengan cawangan kedai Guardian 1 Utama. Jom meriahkan Guardian CNY Atrium event!

AESPA DILANTIK SEBAGAI MEDIHEAL AMBASSADOR

Pelbagai aktiviti disediakan dan hadiah untuk dimenangi!

Discount up to 40% *
Free Aespa photo card *
Free Mediheal Masks *
Draw & Win activities *
Extra voucher *

*T&C Apply

Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !