UNIQLO Thank You Festival

UNIQLO Thank You Festival  | Assalammualaikum semua! Bagi anda yang ingin diskaun dan tawaran istimewa, bersiap sedia pada 26 November ini. Apakah signifikasi tarikh ini? 

Buat pengetahuan anda, setiap tahun akan berlangsung KANSHASAI. Festival penghargaan Jepun dengan Giveaway dari UNIQLO. Kanshasai adalah perkataan Jepun yang bermaksud Kansha iaitu penghargaan dan Sai bermaksud perayaan. Justeru itu ia dipanggil Thank You Festival. 


UNIQLO Thank You Festival


Di negara barat, pada tarikh yang sama sedang berlangsung Black Friday. Ini adalah musim persediaan sambutan Hari Natal. Pengganut agama Kristian akan membeli hadiah untuk insan tersayang.

Kita pun boleh sertai semua tawaran istimewa yang sedang berlangsung ini, jom kita shopping!

Tawaran istimewa dan hadiah eksklusif menanti pelanggan mulai 26 November. Dengan semangat Kanshasai, festival penghargaan Jepun, UNIQLO menawarkan pelanggan tawaran istimewa E-Member, hadiah eksklusif dan banyak lagi di kedai dalam talian dan fizikalnya di seluruh negara! 

Pembeli akan mendapat pengalaman cara peruncit pakaian global mengucapkan terima kasih bermula 26 November hingga 2 Disember.

Inilah perkara yang boleh ditunggu oleh pelanggan semasa UNIQLO Thank You Festival:

Tawaran E-Member yang menarik!  Semak kedai dalam talian di https://www.uniqlo.com/my/en/

Dapatkan Botol Air Keluli Tahan Karat UNIQLO untuk sebarang pembelian RM250 di kedai atau dalam talian. Tebus dengan memuat turun aplikasi dan mengimbas aplikasi UNIQLO semasa di kaunter pembayaran.

Tebus satu heartwarming healthy snacks yang menyegarkan apabila mendaftar keluar di kedai terpilih dengan perbelanjaan minimum RM100. Eksklusif di Fahrenheit 88 dan DA Square sahaja.  Sementara stok masih ada. 

Setiap pelanggan dalam kedai akan mendapat penanda buku UNIQLO tanpa sebarang keperluan perbelanjaan minimum.

Untuk memulakan festival selama seminggu, pelakon, pengacara dan usahawan sosial Fizo Omar akan muncul di Facebook UNIQLO Malaysia secara langsung pada pukul 4 petang pada 26 November, pelbagai hadiah untuk dimenangi oleh para penonton FB LIVE.

Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk mendapatkan barang-barang merchandise eksklusif UNIQLO!Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Previous Post Next Post