AGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO

AGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO | Tiada Tandingannya! - AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO. AGON PRO flagship yang menggerunkan dari AOC berkembang dengan Siri AGON 4 untuk pemain gamr profesional dan bersemangat. AOC, No. 1 pakar monitor permainan game, melancarkan Siri AGON 4. 

Sebahagian daripada barisan AGON PRO yang baru untuk pasukan profesional dan individu yang mencari kebolehan dalam permainan game global komuniti. Siri AGON 4 baharu telah pun menerima pujian industri Red Dot Design Award.

AGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO


AGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO


Monitor AGON AOC telah lama menjadi standard emas global bagi para pemain kemenangan dalam eSports, bukan sekadar kehidupan seorang pejuang hujung minggu, ”komen Kevin Wu, Pengurus Besar, MMD Singapura. "Bagi pemain di peringkat ini, pasti mengenali Model AGON hidup sebagai legenda arena teknologi tinggi yang bergerak pantas."

Semua model Siri AGON 4 mempunyai spesifikasi monitor-permainan yang tiada tandingan untuk prestasi cemerlang yang dituntut oleh pasaran sasaran ini. Teknologi paparan LED mini khususnya, akan menawarkan paparan yang terang dan terperinci, pembiakan warna yang tepat, dan nisbah kontras sangat tinggi dengan warna hitam yang lebih dalam dan putih yang lebih cerah, semuanya untuk kualiti yang tinggi prestasi permainan.

AGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PROAGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PROAGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO

Siri AGON 4 yang lengkap menggunakan panel IPS pantas dan menawarkan masa tindak balas 1.0ms (GTG), pensijilan Display HDR VESA, unjuran logo dan kesan pencahayaan. Jelas sekali, dengan Siri AGON PRO, AOC telah mencipta monitor permainan atasan dengan ultra ciri-ciri kompetitif yang direka untuk mengetepikan pesaing.

Model pertama yang mengibarkan bendera Siri AGON 4 ‘PRO’ akan merangkumi yang mengagumkan iaitu AG254FG, menampilkan kadar penyegaran 360Hz yang sangat pantas dan Nvidia G-Sync anti-tearing teknologi untuk kesan visual eSports yang menakjubkan. AG274QXM pula, mengadaptasi teknologi miniLED, dan AG274UXP menawarkan resolusi 4K visual dan kesinambungan HDMI 2.1. Dengan ukuran 31.5 inci, AG324UX mempunyai Port HDMI 2.1  kembar, dan resolusi 4K dalam nisbah aspek 16: 9.

Jenama ‘AGON’ sudah terkenal di kalangan pemain game elite. Sejak itu AOC ditubuhkan pada 2016, AGON telah bertanggungjawab untuk membentuk monitor pembangunan dalam industri permainan game, mendahului dan mempengaruhi spesifikasi untuk manfaat mereka yang akan kekal Tiada Tandingannya, sama ada profesional atau pemain game bercita-cita tinggi.

Bersambung, Wu, “Rangkaian AGON PRO membangun kejayaan yang sudah cukup besar jenama AGON utama kami. eSports sedang melanda dunia, dan beribu-ribu peserta baharu berpusu-pusu untuk menyertainya. Menghasilkan pemantau 'penanda aras' untuk global komuniti adalah matlamat berterusan kami dan kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami."

AGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO


AG254FG boleh didapati di Singapura dan Taiwan sekarang, untuk lebih banyak maklumat produk, sila layari : https://my.aoc.com/


Mengenai AGON by AOC:


AGON by AOC, menawarkan salah satu portfolio monitor permainan game berprestasi tinggi di dunia dan ekosistem lengkap aksesori permainan yang dikumpulkan dalam tiga kategori: AOC GAMING untuk pemain teras, AGON untuk pemain yang kompetitif dan AGON PRO untuk peminat esports dan pemain esports profesional. Sejak tahun 2020 AGON by AOC telah menjadi salah satu jenama monitor permainan terkemuka dan pilihan utama pemain di seluruh dunia.


AGON By AOC Melancarkan Siri AGON 4 PRO


Mengenai AOC:


Dijual di lebih 120 negara, AOC adalah peneraju pasaran dalam paparan elektronik dan kini diposisikan sebagai salah satu jenama global teratas dalam menyediakan teknologi paparan terbaik kepada pengguna di seluruh dunia. 

Dengan pengalaman lebih dari 50 tahun dalam analisis pasaran dan maklum balas pengguna, AOC berdedikasi untuk merancang produk yang mengikut trend teknologi, serta pelbagai keperluan dan perubahan yang berbeza pengguna. 

Komitmen kami ditekankan melalui slogan AOC: ‘Vision at Heart’ – di AOC, kami telah mengekalkan hati pengguna kami dalam visi kami, dan kami telah mengekalkan visi mereka dalam hati kami. Ketahui lebih lanjut mengenai AOC di https://aoc.com/home.html

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Terbaru Lebih lama