Galaxy Week Deals Diskaun Sehingga 75 Peratus

Galaxy Week Deals Diskaun Sehingga 75 Peratus

Galaxy Week Deals Diskaun Sehingga 75 Peratus | Assalammualaikum semua! Buat anda yang menantikan promosi dari Samsung. Masanya sudah tiba! Ayuh lihat peranti yang anda idam kan. Galaxy Week Deals kembali dengan tawaran terbaik dengan potongan diskaun sehingga 75 Peratus!

Galaxy Week Deals Diskaun Sehingga 70%

9.9 Shopping Spree mungkin sudah berakhir, tetapi masih merupakan masa yang tepat untuk berbelanja sementara ada yang menarik tawaran ada. Sekiranya anda telah menambahkan alat Samsung ke senarai keinginan anda, sekarang adalah masa untuk tingkatkan hidup anda dan manjakan diri anda kerana Galaxy Week ada di sini dan anda layak menerimanya.

Galaxy Week Deals Diskaun Sehingga 75 Peratus

Samsung kini kembali dengan pelbagai tawaran hebat untuk Galaxy Week! Dari 20 September hingga 24 Oktober 2021, pelanggan dapat menikmati tawaran eksklusif mingguan hingga 75% untuk yang terpilih produk di Samsung e-Store.

Berikut adalah beberapa tawaran luar biasa yang tersedia:

Galaxy Week Deals Diskaun Sehingga 70%

Untuk melihat tawaran lain yang ada, lawati Galaxy Week

Nantikan 22 September 2021 yang akan datang ini untuk pelancaran Galaxy Z Fold3 dan Z Flip3 di Samsung Experience Stores di Malaysia, kerana lebih banyak promosi menarik akan datang. Produk terbaru, seperti Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 dan Galaxy Buds2, akan dipaparkan secara eksklusif semasa Galaxy Week Deals. Oleh itu, jangan terlepas tawaran hebat ini dan nantikan semua yang ditawarkan Galaxy Week selagi ia berlangsung!

Catat Ulasan

0 Ulasan