Rebat RM 500 Untuk Semua Siri Samsung Galaxy S21

Rebat RM 500 Untuk Semua Siri Samsung Galaxy S21

Ruby
0
Rebat RM 500 Untuk Semua Siri Samsung Galaxy S21 | Assalammualaikum semua! Ramai bertanya dengan Ruby beberapa bulan yang lalu, "Samsung ada promosi untuk Galaxy S21 tak?" Ruby tanya balik, "Siri yang mana korang nak?" Mereka terus cakap "nak yang Ultra sebab ada director view tu". Lepas tu mereka tanya, "Ruby punya yang mana satu?" Ruby punya "Galaxy S21+ 5G (8GB+256GB)". Mereka tanya, "Ohhhhh. Okay tak?" Ruby cakap, "okay sangat!" Hehehe. 

Rebat RM 500 Untuk Semua Siri Samsung Galaxy S21


Lepas tu pelakon dalam Drama Bersiri Netflix iaitu Vincenzo pula pakai Galaxy S21. Ruby! "Song Joong-ki pakai S21 yang mana satu? Nak yang tu!" Hahahaha. Kemudian soalan seterusnya "Ruby!! Ok Taec-yeon 2PM pakai Galaxy Buds Pro dalam Vincenzo. harga berapa?". Itu pun mereka nak tau harga berapa. Sebab apabila pelakon Korea pakai, mereka dah tau betapa stailo menggunakan peranti Samsung Galaxy. 

Kalau anda masih ingat masa tahun 2009, 2PM mempromosi Samsung Corby? Dalam video klip ada Ok Taec-yeon masa muda belia. Sekarang pun masih muda. Kemunculan dia dalam Drama Bersiri Vincenzo sangat dinantikan. Kumpulan 2PM tu zaman Kak Ruby membesar dengan lagu Korea. Put Your Hands Up! 🎡🎢🎢 Hahaha.

Gaya Hidup Lebih Epik Dengan Galaxy S21


Bayangkan mempunyai peranti epik dan berkuasa yang menjamin kesambungan dan prestasi dengan kamera kelas pro yang luar biasa, bateri tahan lama dan chipset telefon pintar canggih. Sekarang bayangkan peranti ini dapat menjadi milik anda dengan potongan harga promosi yang lumayan.

Ya, anda dengar betul! Mulai sekarang hingga 31 Ogos 2021, setiap hari anda boleh menjadi epik dengan rebat promosi Samsung Galaxy S21 Series 5G. Cukup lawati Samsung eStore, atau pergi ke Samsung Experience Store atau peruncit terpilih yang sah untuk membeli mana-mana telefon pintar dari Galaxy S21 Series 5G dan anda akan menikmati rebat segera bernilai RM500, sementara stok masih ada.

Dibina untuk ekspresi individu, telefon pintar Samsung Galaxy S21 Series 5G sesuai untuk keperluan setiap pengguna. Dari Galaxy S21 5G yang ringkas dan ringkas, hingga pilihan pemain maraton - Galaxy S21 + 5G, dan hingga Galaxy S21 Ultra 5G yang memenangi anugerah; anda yakin bahawa telefon pintar anda adalah salah satu peranti paling maju yang ada di tangan anda.

Oleh itu, jom cepat dan rebutlah peluang untuk mula menjadikan epik kehidupan seharian anda dengan telefon pintar Samsung Galaxy S21 Series 5G!

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Promosi Samsung Galaxy S21 Series 5G, sila lawati https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-s21-5g/buy/ 

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !