Pizza Hut Ringan Dan Lembut Baharu Hanya RM 1.90 Sahaja!

Pizza Hut Ringan Dan Lembut Baharu Hanya RM 1.90 Sahaja!

Ruby
0

Pizza Hut Ringan Dan Lembut Baharu Hanya RM 1.90 Sahaja! | Piza inovatif ringan dan lembut bakal memuaskan selera dan memberikan pengalaman citarasa luar biasa kepada para pelanggan. Pencipta Pan Pizza ikonik dan Stuffed Crust Pizza kegemaran ramai serata dunia, Pizza Hut sekali lagi tampil untuk mengukir sejarah dengan ciptaan kerak terbaharu yang bakal mengangkat kelazatan piza ke tahap yang lebih hebat. Setelah bertahun-tahun berkembang, kerak piza jenis Hand Crafted San Francisco yang terbaharu ini memberikan citarasa lembut dan ringan, garing di luar dan gebu di dalam, dicipta khas untuk menggembirakan selera para pencinta piza terkini.

Pizza Hut Ringan Dan Lembut Baharu Hanya RM 1.90 Sahaja!


“Sebagai jenama pizza yang paling dikenali di Malaysia, tiada yang lebih penting daripada meletakkan citarasa dan selera pelanggan sebagai keutamaan kami, memastikan setiap pengalaman menikmati pizza mudah dan enak untuk semua lapisan masyarakat. Peningkatan citarasa dan selera semasa terhadap makanan jenis ‘artisanal’ dan autentik di kalangan generasi muda memberi peluang kepada Pizza Hut untuk menampilkan produk berinovasi ini kepada mereka.”

“Hand Crafted San Francisco Style Pizza terbaharu ini disediakan segar setiap hari menggunakan doh jenis sourdough yang melalui proses penapaian yang panjang, mewujudkan struktur sel terbuka yang benar benar mengubah rasa dan tekstur pizza. Ini menghasilkan kerak piza unik yang garing di luar, namun lembut dan ringan pada setiap gigitan, sambil meninggalkan rasa enak dan lazat.”

“Teknik pembuatan yang inovatif ini mengangkat kerak piza jenis nipis yang biasa  terdapat di pasaran menjadi satu-satunya kerak enak luar biasa dengan kesedapan unik, hanya terdapat di Pizza Hut. Hand Crafted San Francisco Style Pizza adalah kerak piza bertekstur, penuh dengan keenakan rasa, namun ringan. Ini benar-benar tiada tandingan, begitu ringan tetapi lazat, dengan 
 harga yang sesuai dinikmati oleh semua rakyat Malaysia," kata Emily Chong, Ketua Pegawai Pemasaran Pizza Hut Malaysia


Bagi meraikan pelancaran ini, Pizza Hut telah merangka kempen kreatif berkait dengan keinginan yang mungkin dirasakan oleh semua rakyat Malaysia sekarang - kerinduan untuk bercuti dan berjalan jauh sambil menimba pengalaman baru namun terhalang di musim PKP yang ketat semenjak Jun lalu. Pizza Hut ingin mengembirakan pelanggan dengan memberikan satu alternatif dimana ia memberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk menikmati percutian dan pengalaman travel dengan cara unik menerusi tekak dan selera mereka dengan Hand Crafted San Francisco Style Pizza yang baharu. Kelazatan kerak terbaharu ini akan melahirkan kepuasan rasa yang hebat seakan-akan perasaan anda semua apabila dapat makan angin dan bercuti ke tempat yang baru.

"Kami berharap musim PKP ini lebih bermakna dengan kempen kreatif ini dimana 10,000 rakyat Malaysia yang bertuah akan dapat merebut Pek Travel Pizza dengan harga
pengenalan RM 1.90 untuk menikmati pengalaman piza baru yang luar biasa dengan mudah dalam suasana simulasi seakan-akan anda akan keluar melancong," kata Emily Chong. 

Sementara itu, Pek Travel Pizza unik ini akan dijual pada 14 – 16 Ogos 2021 (3 hari) pada pukul 3 petang untuk waktu yang terhad (selama 1 jam sahaja) hanya boleh didapati di
https://travel.pizzahut.com.my dengan (terhad, siapa cepat, dia dapat). 

Sementara itu, Hand Crafted San Francisco Style Pizza baharu ini telah dijual di kesemua 418 kedai Pizza Hut di seluruh negara, melalui khidmat penghantaran atas talian dan juga khidmat dibawa pulang dari www.pizzahut.com.my, Aplikasi Pizza Hut, GrabFood atau anda juga boleh datang ke mana-mana kedai Pizza Hut untuk khidmat dine-in (terhad di kawasan mengikut pengumuman terkini kerajaan) atau bawa pulang. Kerak inovatif ini boleh didapati dengan semua topping kegemaran anda, sama ada hidangan kombo atau ala carte. Promosi untuk kerak baru ini juga tersedia dalam promosi khas 50% diskaun sempena pelancarannya.
 
Pesan promo ini di www.pizzahut.com.my/order/promos
Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !