Infografik Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Infografik Samsung Galaxy Z Flip3 5G | Assalammualaikum semua! Pada zaman sekarang, lebih mudah memahami sesuatu perkara dengan paparan infografik. Ia lebih jelas, menarik dan interaktif. Samsung Unpacked telah menampilkan Galaxy Z Flip3 5G, harga pra-pesanan telah dilancarkan. Hadiah juga tersedia buat pembeli terawal. Jangan bimbang, anda masih belum terlewat untuk mendapatkan Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Mungkin anda ingin memahami dengan lebih mendalam tentang telefon pintar hebat ini. 

Infografik Samsung Galaxy Z Flip3 5G


Faktor bentuk revolusioner Galaxy Z Flip memperkenalkan pelbagai pengalaman mudah alih baru ke kategori yang boleh dilipat, memberi pengguna lebih banyak pilihan untuk mengekspresikan diri.  Dengan Galaxy Z Flip3 5G, Samsung mengambil satu lagi langkah penting dalam perjalanan inovasi, sekali lagi mentakrifkan semula batas untuk peranti yang boleh dilipat.

Z Flip3 dibuat untuk mereka yang tidak takut untuk menonjol.  Dengan pilihan empat warna yang bergaya - Cream, Green, Lavender, and Phantom Black - ditambah ring grips dan strap case yang bergaya baru, Z Flip3 adalah peranti untuk ekspresi diri anda yang sebenar.  

Di Samsung.com juga akan membawa pilihan warna eksklusif, termasuk Gray, Pink dan White untuk membantu semua orang mencari peranti yang sesuai dengan gaya mereka tersendiri.

Menampilkan Cover Screen yang direka semula empat kali lebih besar daripada pendahulunya, Z Flip3 memudahkan anda mengikuti mesej dan pemberitahuan notifikasi sepanjang hari. Kadar penyegaran 120Hz di Skrin Utama, anda juga dapat menikmati pengalaman melihat dan menatal yang lancar dengan peranti semasa dalam perjalanan.  Dari selfie bebas tangan hingga Quick Shot yang disempurnakan, Z Flip3 juga memberi anda lebih banyak cara untuk merakam kenangan dan meluahkan perasaan.

Dibina dengan Armor Aluminium baru Samsung dan dilengkapi dengan ketahanan air IPX8, Z Flip3 adalah peranti yang boleh dilipat yang dibina untuk bertahan lama.  Lihat infografik untuk mengetahui lebih lanjut.



6 Comments

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. Why Ruby oh why? Takmo la terus-terusan menggoda iman nie. Nampak cantik sangat pilihan warna. Huhu. Dah la harga epal ni makin mahal. Huhu

    ReplyDelete
  2. Wowwwwwweeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! Cantik btul phone Samsung Galaxy Z nie. Love all colors. But I think the dark green is the most beautiful. Thank you for sharing your review with me.

    ReplyDelete
  3. hp yg Ada ketahanan air not bad. stylo antara factor juga.. samsung mmg. jarang mengecewakan

    ReplyDelete
  4. Adududud tertarik betul dengan samsung galaxy Z flip ni. Cute jerk pastu teringat zmn dedulu ada phone flip cmni. Heheheh

    ReplyDelete
  5. Lawa gilerr.. semalam nampak iklan, Laki pun kata lawoo design dia ni lipat, tapi Sis takut, dia pakai lipat, lipat, ganas terus melipat hp tu kang...

    ReplyDelete
  6. Hari tu tengok telefon ni memang jatuh cinta nak guna heheheheh tapi tak tahu kita ni pengguna lasak karang patah dua lak hehehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Previous Post Next Post