HMD Global Melantik TEAM LEWIS Sebagai Agensi Sosial Jenama Telefon Pintar NOKIA Di Malaysia

HMD Global Melantik TEAM LEWIS Sebagai Agensi Sosial Jenama Telefon Pintar NOKIA Di Malaysia

Ruby
0
HMD Global Melantik TEAM LEWIS Sebagai Agensi Sosial Jenama Telefon Pintar NOKIA Di Malaysia. | Assalammualaikum semua! Ruby rasa menggamit memori pula apabila mengetahui berita tentang NOKIA. Jika anda dibesarkan semasa tahun 1990-2004, pasti mengenali jenama NOKIA. Di antara koleksi NOKIA yang Ruby miliki pada masa dulu adalah Nokia 3210, 8250, 2100, 2300, 6600 Sabun, 7200 Kylie Minogue, Lumia 1020. Rasanya itu telefon yang Ruby masih ingat. Semua dalam keadaan baik akan diwariskan kepada adik-adik. Sebab Ruby anak sulong. Jadi, Ruby dah ingatkan adik-adik kalau nak telefon, bagi tahu along. Haha. 

Ruby masih ingat apabila membuka NOKIA, ada paparan tangan disambut, kemudian sistem operasi Symbian, Polifonik daya dering dan macam-macam lagi. NOKIA adalah jenama yang membuatkan kita belajar tentang perniagaan. Naik turun jenama tersebut membuatkan banyak spekulasi muncul sedangkan ia adalah proses kemajuan. All the best NOKIA! Comeback Stronger! Tahniah TEAM LEWIS! 


HMD Global Melantik TEAM LEWIS Sebagai Agensi Sosial Jenama Telefon Pintar NOKIA Di Malaysia.HMD Global, tuan rumah telefon bimbit dan aksesori NOKIA, telah melantik agensi pemasaran global TEAM LEWIS, sebagai rakan kongsi ejennya untuk memacu kempen hubungan sosial dan hubungan masyarakatnya di Malaysia. TEAM LEWIS akan menyediakan perundingan jenama, komunikasi dan isu-isu, serta hubungan media, pembuatan kandungan dan pemantauan untuk NOKIA di Malaysia. 

Agensi ini akan bekerjasama dengan pasukan pemasaran HMD Global untuk menghidupkan visi jenama dan memperkukuhkan kehadiran telefon bimbit NOKIA dalam komuniti kerana hubungan pengguna dengan telefon pintar dan teknologi mereka terus berkembang.

Sejak kemasukan semula NOKIA ke Malaysia, NOKIA telah berkomitmen untuk membawa pelbagai peranti canggih dan bersesuaian untuk masa depan. Bersama dengan fitur terkini dalam fotografi dan hiburan telefon pintar, rangkaian telefon pintar dan telefon bimbit NOKIA yang mengagumkan juga akan meningkatkan warisannya dalam kualiti dan ketahanan.

Oleh kerana industri teknologi pengguna terus berkembang dengan pesat, HMD Global berusaha untuk membina reputasi jenama positif dan meningkatkan fokus pada usaha pemasaran untuk memperluas jejaknya di Malaysia. 


Goh Doh Hau, Pengurus Negara, HMD Global, Malaysia berkata, "Melangkah ke depan, kami ingin terus menggembirakan pelanggan kami yang ada dan yang akan datang dengan peningkatan sistem operasi dan produk yang sangat terjamin yang dibina untuk bertahan lama. Semasa membina teknologi kami, kami juga ingin menarik fokus pada amalan perniagaan lestari kami, yang disahkan lebih lanjut melalui pengiktirafan terbaru kami mengenai kelestarian di EcoVadis 2021. Oleh yang demikian, kami berharap dapat membuat kempen terobosan dengan TEAM LEWIS yang mendorong mesej utama kami terus maju. "Liew Huey-Ling, Ketua Pemasaran-Pan Asia, HMD Global mengatakan, "Industri telefon pintar di Malaysia adalah ruang kompetitif untuk berada. Sebagai pemain terkemuka dalam industri ini, kami ingin bekerjasama dengan rakan kongsi agensi yang dapat menawarkan pandangan industri yang mendalam, memahami keperluan pemasaran kami dan melampaui taktik konvensional untuk memberikan penyelesaian kreatif yang meningkatkan penembusan jenama kami di pasaran. Kami kagum dengan pengalaman teknologi pengguna yang dibawa TEAM LEWIS. Oleh yang demikian, kami berharap dapat bekerjasama dengan TEAM LEWIS untuk membawa jenama ke tahap yang lebih tinggi. "

Ann Chong, Pengarah Urusan, TEAM LEWIS Malaysia mengatakan, “Teknologi pengguna, termasuk industri telefon pintar, telah melihat banyak inovasi dalam beberapa tahun terakhir. Pengenalan portfolio peranti mudah alih terbaru NOKIA yang akan disukai, dipercayai dan ingin pengguna mewujudkan semangat inovasi, serta memberikan pengalaman dan ketahanan pelanggan yang hebat. Oleh itu, kami gembira dapat berpeluang bekerja dengan jenama progresif seperti NOKIA mobile dan berharap dapat menerjemahkan visi jenama itu menjadi kenyataan dengan berkesan melalui penceritaan kreatif kami. "

Nantikan halaman Facebook dan kedai dalam talian NOKIA di Shopee dan Lazada untuk pengumuman produk baru dan promosi terkini.

Tentang HMD Global


Beribu pejabat di Espoo, Finland, HMD Global Oy adalah kediaman telefon bimbit Nokia dan Perkhidmatan HMD. Misi HMD adalah menyediakan hubungan yang mudah dicapai untuk semua orang. HMD merancang dan memasarkan pelbagai telefon pintar dan telefon bimbit serta portfolio penawaran perkhidmatan inovatif yang berkembang. Dengan komitmen berterusan terhadap keselamatan, ketahanan, kebolehpercayaan, dan kualiti di seluruh rangkaian kami, HMD adalah pemegang lesen eksklusif jenama NOKIA untuk telefon dan tablet. Untuk maklumat lebih lanjut, layari www.hmdglobal.com.

NOKIA adalah tanda dagangan berdaftar Nokia Corporation. Qualcomm dan Snapdragon adalah tanda dagang Qualcomm Incorporated, yang didaftarkan di Amerika Syarikat dan negara-negara lain. Qualcomm Snapdragon adalah produk dari Qualcomm Technologies, Inc. dan / atau anak syarikatnya, yang berdaftar di Amerika Syarikat dan negara-negara lain. Google, Foto Google, Android dan Android One, adalah tanda dagang Google LLC. Semua spesifikasi, ciri dan maklumat produk lain yang diberikan boleh berubah tanpa notis. Variasi penawaran mungkin berlaku. Periksa ketersediaan tempatan.

Mengenai TEAM LEWIS


TEAM LEWIS adalah agensi pemasaran global yang dibina untuk membantu dan memberi inspirasi kepada jenama untuk berkembang. Ini menyediakan spektrum penuh pemasaran, komunikasi dan perkhidmatan digital untuk memberikan kesan perniagaan yang nyata bagi pelanggan. Syarikat ini mempunyai lebih daripada 500 kakitangan di 24 pejabat di seluruh Asia, Eropah dan Amerika Utara. www.teamlewis.com.
Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !