Galaxy Unpacked - The Pre-Party Live Show!

Galaxy Unpacked - The Pre-Party Live Show!

Ruby
0
Galaxy Unpacked - The Pre-Party Live Show!

Galaxy Unpacked - The Pre-Party Live Show!| Assalammualaikum semua! Lagi beberapa jam! Yang dinantikan! Galaxy Unpacked! Pastikan anda semua telah siap sedia set peringatan di dalam telefon pintar. 9 MALAM ini kita jumpa di Youtube Samsung okay? Kali ini, bukan biasa-biasa ya. Samsung menyediakan Live Show! Inilah masanya untuk menonton Selebriti kegemaran secara langsung!'

Galaxy Unpacked - The Pre-Party Live Show!

Bersedia untuk keseronokan dari rumah anda? Sertailah Galaxy Unpacked - The Pre-Party Live Show! secara langsung pada 11 Ogos 2021, 9 MALAM, di Samsung Malaysia YouTube untuk mempersiapkan diri anda kepada Galaxy Unpacked: Get Ready To Unfold secara maya!

Persembahan langsung Pre-Party menyediakan pelbagai sorotan acara yang anda tidak akan dapat lupakan. Join dan kongsikan kegembiraan bersama pengacara kami iaitu Jin (@jinnyboy) dan Alexis (@alexissueann), dan seterusnya bergabung dengan Alif Satar (@alifsatar), Daiyan Trisha (@daiyantrisha), Josephine Yap (@jyjosephine), Marianne Tan (@mariannetpy). Pemanis acara adalah penampilan dari gadis-gadis DOLLA: Sabronzo DOLLA (@sabronzo), Angel DOLLA (@bbyqngel), Tabby DOLLA (@tabbybabyyy) dan Syasya DOLLA (@ syasya.rzl). 

Mereka akan kerkongsi pengalaman dan jangkaan mereka terhadap model Galaxy seterusnya dengan lebih menyeronokkan. Selain itu, mereka akan menghiburkan anda dengan permainan 'Unfold'. Mereka juga perlu bekerjasama untuk bertempur antara satu sama lain! Teruja kan? 

Galaxy Unpacked Global!

Selepas pertunjukan Pre-Party, jangan lupa untuk menonton acara maya global Galaxy Unpacked dan menonton tayangan anda hidup "Unfold"!

Tarikh: 11 Ogos 2021 
Hari: Rabu
Masa: 10:00 malam (Waktu Malaysia)

Jangan lepaskan peluang anda!  Daftarkan minat anda di https://www.samsung.com/my/unpacked/ untuk berhak menebus e-baucar Samsung bernilai RM300 tambahan yang boleh anda gunakan setelah anda membuat pra-pesanan Galaxy seterusnya!

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !