Purple Cane's 34th Anniversary Member Day

Purple Cane's 34th Anniversary Member Day

Ruby
0
Purple Cane's 34th Anniversary Member Day. | Assalammualaikum semua! Ruby ada berita gembira buat semua penggemar teh Purple Cane. Bermula dari hari ini 13 Julai 2021 sehingga 1 Ogos 2021, Purple Cane sedang mengadakan promosi potongan sehingga 63% di laman e-dagang Shopee. Anda boleh membeli daun teh, set teko dan macam-macam lagi. Seiring dengan itu, signifikasi jualan hari ahli ini adalah memperingati budaya teh Purple Cane yang telah berada di pasaran selama 34 tahun. Ruby sebagai penggemar teh hijau Purple Cane juga gembira dengan pengumuman ini. Boleh lah restock teh hijau! 

Purple Cane's 34th Anniversary Member Day


Semua ini dapat tidak akan berlaku sekiranya tiada penggemar teh dan pengusaha perniagaan teh. Peminat teh Purple Cane pasti gembira mengetahui promosi yang berlangsung selama 20 hari ini. Hadiah yang menarik sebagai tanda terima kasih kerana menyokong Purple Cane selama ini. Purple Cane's 34th Anniversary Member Day berlangsung dari 13 Julai hingga 1 Ogos 2021 secara serentak melalui platform Shopee, Purple Cane E-Shop (www.purplecane.my) dan semua Purple Cane Tea Art Centres di seluruh negara.

Mengingat wabak yang masih kita hadapi, tahun ini Purple Cane ingin menganjurkan dan  menekankan kepada Live Life Green With Tea For Immunity Boosting. Menawarkan teh eksklusif setahun sekali dan potongan sehingga 63%, para peminat teh boleh memiliki ketenangan minda dengan wangian teh yang menenangkan, meningkatkan imuniti dan mengekalkan kesihatan yang baik. Bagi mereka yang tidak dapat kunjungi Purple Cane Tea Art Centres, anda boleh membeli-belah dari kediaman sendiri secara dalam talian! Purple Cane E-Shop menawarkan tawaran sama di www.purplecane.my dan PERCUMA Penghantaran di Semenanjung Malaysia tanpa pembelian minimum sehingga 1 Ogos 2021.


Baucar Tunai Purple Cane RM30 


Purple Cane's 34th Anniversary Member Day menawarkan:

1. Super Value Puer Bundles dengan potongan sehingga 63%.
2. Tea Leaves & Teaware dengan potongan sehingga 34%.
3. Special Selected Purple Clay & Purple Cane House Brand Teapots dengan potongan sehingga 35%.
4. Lin’s Ceramics Series, Cane’s Tea Bags & Nett Price Items dengan potongan sehingga 20%.

Hadiah baucar eksklusif bernilai RM3 juta dari rakan mereka yang mengambil bahagian(TEAX, Purple Cane Tea Restaurant, Tea +, Signature Market, Youbeli, Cite, Love18, RT Pastry dan banyak lagi). Tambahan Baucar tunai Purple Cane RM30 dengan perbelanjaan minimum RM100 dalam talian atau di kedai. https://bit.ly/PC34AnnGiveaway 

Selain itu, pengguna yang membuat pembayaran dengan ShopeePay untuk pesanan Purple Cane mereka www.purplecane.my akan menerima wang tunai RM3 setiap hari dengan perbelanjaan minimum RM15. Tawaran ini adalah sah sekali sehari bagi setiap pengguna. Semua kempen bonus akan ditamatkan secara automatik sekali ditebus. Tertaluk kepada Terma & Syarat.  

Shopee Purple Cane Mall >> www.shopee.com.my/purplecaneent

Jom Daftar Purple Cane Communi-tea


Tapi tunggu! Ada lagi. Purple Cane telah melancarkan Purple Cane yang baru dan ditingkatkan Hadiah Komuniti-teh yang membolehkan pencinta teh seperti anda menjimatkan lebih banyak apabila anda minum lebih banyak teh.

Daftar dalam tempoh ini secara percuma dan sertai komuniti untuk MENJIMATKAN LEBIH LANJUT sebagai Ahli Bintang mereka atau  Ahli Emas. Faedah tambahan pada bulan ulang tahun anda, promosi ahli sahaja dan banyak lagi.

Maklumat lebih lanjut mengenai Hadiah Purple Cane Communi-tea: 


Mengenai Purple Cane


Purple Cane Holdings Sdn.Bhd. (298681 V) ditubuhkan pada tahun 1987, dengan semangat inovatif yang disatukan dengan individu yang bercita-cita tinggi dan bersungguh-sungguh, bertujuan untuk melalui jalan budaya. Menurut kepada pengasas Purple Cane, Encik Lim Hock Lam, definisi penubuhan perniagaan budaya: adalah aktiviti manusia penyatuan jiwa, fikiran dan amalan. Dalam adegan budaya, ia adalah penyebaran sumber budaya, mempromosikan produktiviti dari rendah ke tinggi melalui satu atau lebih maya proses atau inovasi yang secara tidak langsung menyumbang kepada sistematik dan nilai perkembangan budaya dalam masyarakat manusia. Pengusaha perniagaan perniagaan budaya atau organisasi adalah individu atau institusi yang terlibat dalam aktiviti budaya sebagai kewajipan dan gaya hidup. Oleh kerana kedudukannya yang unik dan kegigihan dalam konsep seni teh, Purple Cane segera membuat namanya sendiri dan menarik perhatian orang ramai. 

Pada tahun 1996, Purple Cane menubuhkan Malaysia pusat seni teh terbesar di tengah-tengah bandar. Terletak di Jalan Sultan, pusat seni teh adalah perkhidmatan sehenti surga pencinta teh, lengkap dengan pelbagai jenis teh, perkhidmatan teh dan juga produk yang berkaitan dengan teh seperti buku teh, muzik teh, makanan ringan teh dan hiasan teh.  Satu kejayaan dalam teh industri Malaysia kukuh. Sejak tahun 1999, Purple Cane telah membuka pusat seni teh kontemporari di pusat membeli-belah yang besar. Kini terdapat 16 pusat seni teh, dan ia terletak di pusat membeli-belah utama dan kedai individu di Malaysia.  Kedai menggunakan gaya minimalis.  Dalam inspirasi zen persekitaran, seseorang kembali kepada asas dan menghargai "keindahan kesederhanaan".

Sementara itu, tenaga pengajar seni teh profesional hadir di setiap kedai, memberikan perkhidmatan yang tinggi kualiti yang memenuhi pelbagai keperluan gaya hidup moden.  Hari ini, Purple Cane menerapkan penyebaran budaya teh sebagai tugas utamanya.  Diharapkan teh, dengan popularitinya mengatasi perpecahan etnik, boleh bertindak sebagai jambatan budaya yang membawa kepada persefahaman dan keharmonian.

Tags

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !