Penjimatan Maksimum Sepanjang Shopee 8.8 Brands Festival


Penjimatan Maksimum Sepanjang Shopee 8.8 Brands Festival | Assalammualaikum semua! Berita gembira buat anda pengunjung setia Shopee Malaysia. Sudah kah anda bersedia untuk Shopee 8.8 Brands Festival? Mesti korang dah bersedia barang-barang yang ingin dibeli di dalam shopping cart kan? Hahaha high 5! Sama lah! Anak Ruby dah masuk alat permainan Lego pilihan mereka, kemudian suami Ruby dah masuk Nintendo Switch dia. Ayomaaa. Senang kami membeli di Shopee dengan satu akaun iaitu akaun Shopee rubydotmy yang Ruby daftar tu. Hahaha. Tinggal masuk duit dalam ShopeePay aje tu. Nanti terus checkout. Bijak tak? Kikiki.

Penjimatan Maksimum Sepanjang Shopee 8.8 Brands Festival


Ketika rakyat Malaysia terus mencari jalan untuk menambah wang ringgit mereka, Shopee terus berkongsi rahsia untuk anda menebus tawaran terbaik dengan baucar Shopee 8.8 Brands Festival kali ini. Promosi menjadi lebih baik apabila anda mendaftar keahlian percuma mereka!

Shopee Mall Brand Memberships: Keahlian jenama yang baru dilancarkan adalah program kesetiaan di mana jenama di Shopee Mall dapat menyesuaikan program keahlian mereka sendiri. Mereka boleh menyediakan welcome gifts, mengetahui peringkat keahlian dan brand loyalty points. Pembeli yang mendaftar keahlian ini dapat memperoleh ganjaran eksklusif dari jenama kegemaran mereka, memperoleh mata ganjaan dan menebus produk dan baucar eksklusif. 

Baucar Shopee Mall Brand Memberships juga boleh digunakan bersama dengan baucar Shopee yang lain untuk penjimatan lebih menyeronokkan. Anda boleh melihat info berkenaan Shopee Mall Brand Memberships di sini: https://shopee.com.my/m/shopee-mall-brand-membership.

Shopee Mart: Portal dalam aplikasi Shopee ini menawarkan pelbagai produk dari bahan makanan, keperluan isi rumah, serta produk kesihatan dan kecantikan dari pelbagai jenama. Ahli Shopee Mart berhak mendapat rebat dan baucar penghantaran percuma yang dikemaskini setiap hari Sabtu, serta harga eksklusif untuk pelbagai barang. Ahli juga akan mendapat mata ganjaran untuk pembelian mereka yang boleh digunakan untuk menebus hadiah percuma. Untuk memohon keahlian Shopee Mart, lawati laman web mereka di sini: https://shopee.com.my/shopee_mart.

Shopee Mum's Club: Kelab ibu bapa e-dagang pertama yang ditubuhkan pada tahun 2019 menyediakan kumpulan sokongan maya untuk ibu bapa muda sepanjang perjalanan keibubapaan mereka dengan menawarkan pelbagai produk penjagaan bayi, sebagai tambahan kepada faedah eksklusif ahli seperti baucar pulangan tunai Shopee Coins, baucar jenama dan harga istimewa dari pelbagai jenama bayi. Untuk menjadi sebahagian daripada Shopee Mum's Club, lihat https://shopee.com.my/m/mums-club.


Shop Malaysia: Sebagai sebahagian daripada kerjasama Shopee dengan agensi kerajaan tempatan, kementerian dan kerajaan negeri, portal dalam aplikasi Shop Malaysia yang menampilkan Jalur Gemilang di laman utama ini telah dilancarkan pada tahun 2020. Portal dalam aplikasi ini menempatkan produk dan perkhidmatan oleh penjual dan perniagaan agar pembeli mudah membeli barang keluaran tempatan seperti keropok lekor, durian, kek lapis, pelbagai jenis sambal dan banyak lagi. Untuk mendorong rakyat Malaysia membeli dari penjual tempatan ini, Shopee memberikan potongan harga mingguan khas, pulangan tunai Shopee Coins dan baucar penghantaran percuma yang boleh dituntut di sini: https://shopee.com.my/m/shop-malaysia.


Shopee Men’s Sale: Dengan tawaran yang tidak dapat ditolak, portal dalam aplikasi Shopee Men's Sale menyenaraikan peningkatan almari pakaian dan alatan pada nilai terbaik. Dengan Shopee’s Lowest Price Guaranteed, 
 rakyat Malaysia dijamin mendapat gajet, peralatan sukan, peralatan rumah dan banyak lagi dengan harga terendah dalam talian ketika memilih barang dengan tag ‘Lowest Price Guaranteed'

Sekiranya terbukti sebaliknya, pengguna yang membeli item dengan label ‘Lowest Price Guaranteed' yang berjaya mendapatkan tawaran yang lebih murah akan dikembalikan 120% dari perbezaan harga dalam bentuk Shopee Coins by Shopee. Baucar penghantaran percuma dan baucar 20% Coins Cashback diperbaharui setiap hari Isnin. Shopee juga telah menyediakan baucar penghantaran percuma dan baucar diskaun RM15 eksklusif untuk pengguna baru. Jangan ketinggalan dan temui tawaran menarik di https://shopee.com.my/m/mens-sale

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai terma dan syarat ‘Lowest Price Guaranteed’, kunjungi https://shopee.com.my/events3/code/2962801403/.


Deals Near Me: Dilancarkan pada April 2021, ciri dalam online-to-offline (O2O) ini oleh dompet mudah alih Shopee, ShopeePay, 'Deals Near Me' menggunakan perkhidmatan berdasarkan lokasi terdekat anda untuk membantu anda menemui ShopeePay Vouchers peniaga berdekatan yang merangkumi kedai runcit, kafe, restoran, dan perkhidmatan. Melalui ciri ini, pengguna dapat menikmati pulangan tunai yang menarik di kedai pilihan mereka. 

Cukup beli ShopeePay Vouchers di aplikasi Shopee dengan harga serendah RM 0.01 sen dan gunakan baucar ketika membayar dengan ShopeePay di kedai yang mengambil bahagian untuk menikmati cashback.  Untuk melihat tawaran ini, pergi ke halaman utama Shopee di aplikasi dan cari portal dalam aplikasi 'Deals Near Me'.

Shopee 8.8 Brands Festival


Dari 20 Julai hingga 8 Ogos, pembeli di Malaysia dapat menjangkakan tawaran yang lebih besar semasa Shopee 8.8 Brands Festival. Pengguna Shopee boleh menantikan penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum yang rendah sebanyak RM8, potongan 88% setiap hari dan tawaran barangan berjenama RM8. Ini adalah peluang seumur hidup bagi rakyat Malaysia untuk mendapatkan barang berjenama 100% asli pada harga terendah. Terdapat juga sehingga 38 juta Shopee Coins untuk ditebus melalui Shopee Prizes dengan hanya bermain Shopee Farm, Spin & Win, Shopee Bubble, Shopee Candy dan banyak lagi.

Nantikan Payday Mission Hours pada 25 Julai, serta Shopee 8.8 Brands Festival untuk penghantaran percuma dengan berbelanja minimum RM0 dari penjual terpilih, Limited Time Deals, slot Shocking Sale untuk tawaran berjenama RM8 dan Daily Brands Spotlight.

Lihat lebih banyak tawaran dan promosi semasa Shopee 8.8 Brands Festival di https://shopee.com.my/m/8-8.

Catat Ulasan

12 Ulasan

  1. Memang tak sabar tunggu sales nak checkout cart hihi

    BalasPadam
  2. Dalam cart, ada 36 items menunggu Sales pada 25 Julai ini.
    Bahaya betul la bila dok tengok Shopee Haul kat TT dan IGS

    BalasPadam
  3. 8.8 sale coming!!!!!!!!! Get ready to those yg nak shop! Happy shopping to those yg nak shop! hehehe.......

    PS: Pn. Ruby, jgn lupa the Bloggers Interview ya. Tq ^_^

    BalasPadam
  4. ala saya baru plan bulan ni tak nak tengok shopee sale, nak jimat sikit sebab dah banyak shopping bulan2 lepas..hehe

    BalasPadam
  5. Dalam cart saya pun banyak item menunggu, tapi kena pilih2 jugak la nak beli y mana y penting dulu maklumlah zaman pkp ni kena uruskan duit betul2. Tapi klu ikutkan hati memang x sabar la nak tunggu sales tu.. hehe

    BalasPadam
  6. Oh yess! i pun dah siapkan my shopping list for 8.8, nanti terus check out hahaha. there goes my gaji.

    BalasPadam
  7. Wah shopee 8.8 dtg lg? Tak leh lepaskan peluang ni sbb last month dah terlepas peluang. hehehe. Kite masukkan dalam cart siap2 hehehe..

    BalasPadam
  8. Hahahahha kakkk yang 77 pon dah berparcel parcel. Haah ni baru tgk shoppee ade payday 25 julai ni allahhhuuuuu tak lama je lagi hahahha tergoda. Masom bakul dlu

    BalasPadam
  9. Kite kan tak penah missed biasa kalo ada sale kaw2 kat shopee ni hahah..takut nak tgk blk jumlah 'kerugian' hahahahah..banyak ooooo terutama kitchen gadget hahaha

    BalasPadam
  10. Wahh! Pejam celik pejam celik now we are masuk third quarter of 2021 dah kan! Another interesting double digit sales day! Shopee is the one that I always looking forward to whenever ada sales! Berbaloi giler!

    BalasPadam
  11. Shopee selalu je ada promotion hmm susahlah nak jimat duit kalau macam ni hahah.

    BalasPadam
  12. Tak payah ready, semalam baru je memborong hahahaha penangan free shipping adoiiiiii... semua benda nampak hot sale semua nak beli ...

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.