Jualan Pertengahan Tahun Samsung Colour Your Life

Jualan Pertengahan Tahun Samsung Colour Your Life. |  Assalammualaikum semua! Bermula 1 Julai 2021 sehingga 31 Julai 2021, Samsung Malaysia mengadakan jualan pertengahan tahun Samsung Colour Your Life secara dalam talian. Ini adalah inisiatif untuk memberi peluang untuk anda mendapatkan peranti dari jenama Samsung pada harga yang mampu milik. Produk rangkaian Samsung dipercayai umum sejak bertahun lamanya. Jualan pertengahan tahun ini tidak tertumpu kepada produk telefon pintar sahaja. Produk keperluan barangan di dalam rumah turut dijual pada harga promosi yang mampu milik. Sudahkah anda bersedia? Jom kita lihat senarai produk dan harga sepanjang promosi satu bulan ini berlangsung.

Jualan Pertengahan Tahun Samsung Colour Your Life


Mengembalikan warna dalam kehidupan anda dengan rangkaian produk Samsung Malaysia. Ceriakan hidup anda dengan jualan pertengahan tahun Samsung. Sejak Malaysia telah berada di dalam beberapa bentuk PKP bermula awal tahun 2020. Rakyat Malaysia mula menyesuaikan diri dengan pekerjaan di rumah dan proses pembelajaran anak-anak PdPR di rumah. Mereka harus menerima dan menjalani kehidupan sewajarnya dengan gaya hidup baru ini. Peralihan yang semakin meningkat ke digital adalah langkah yang logik, tetapi menyukarkan beberapa orang untuk terus berhubung dengan dunia, jadi untuk mengekalkan dan membuat perubahan baru menjadi sedikit kurang menyenangkan.

Tetapi jangan bimbang! Samsung Malaysia hadir untuk memulihkan warna dan sambungan dalam hidup anda! Jualan Pertengahan Tahun Samsung Colour Your Life telah dilancarkan dari 1 Julai 2021 - 31 Julai 2021 bertujuan untuk mengembalikan semangat anda ke dalam hidup anda dan membantu anda memulihkan hubungan yang terputus.  Pilih dari pelbagai produk, dari peranti isi rumah hingga rakan telefon pintar anda dan nikmati tawaran eksklusif yang disertakan dengan setiap pembelian.

Menaik Taraf Peranti Sedia Ada


Teknologi berkembang maju dengan cepat, dan anda perlu memastikan peranti anda dapat mengikuti perubahan tuntutan hidup dan keperluan anda. Dengan Samsung Galaxy repertoir, anda boleh memilih peranti yang paling sesuai dengan keperluan anda.

Lakukan peningkatan menarik dengan promosi terbaru Samsung:

Samsung Galaxy S21 Series


Samsung Galaxy Note20 5G Series


Tawaran Lebih Berwarna


Kedai dalam talian Samsung mempunyai lebih banyak kejutan yang menanti anda. Anda boleh menikmati hadiah, rebat, atau bahkan pembelian dengan tawaran pembelian (PWP) percuma, untuk produk tertentu apabila anda membeli terus dari Kedai Dalam Talian Samsung.

Dari perkakas rumah yang besar seperti pengering dan mesin basuh hingga SmartTag kompak, anda boleh mendapatkan pelbagai tawaran hebat di laman web. Tetapi inilah sedikit penjelasan mengenai apa yang anda boleh jangkakan:

Mekanisme Hadiah Percuma untuk promosi TV dan Peralatan Digital adalah seperti berikut:

Langkah 1: Lawati Kedai Dalam Talian Samsung (https://www.samsung.com/my/).
Langkah 2: Tambahkan Produk Promosi ke dalam troli.
Langkah 3: Untuk produk yang memenuhi syarat, Hadiah Percuma akan muncul sama sekali dengan Produk Promosi di troli.
Langkah 4: Bayar dan buat pembayaran dengan sewajarnya.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Jualan Pertengahan Tahun Samsung Colour Your Life, sila lawati https://www.samsung.com/my/offer/colour-your-life/

13 Comments

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

  1. Cantik betul phone Samsung ni. Akak pun pakai Samsung. Tunggu la next year ke baru kot nak tukar baru. Suka sangat yang Samsung Galaxy Note 20 tu. Warna pink tu manis je....

    ReplyDelete
  2. Kuatkan imanku agar tidak klik link yang Ruby shared nie. Bahaya nie - ada yang terbeli handphone baru kang. Warna dia dah la memang kegemaran pula tu. Tabah ye.

    ReplyDelete
  3. ohh woow...great mid year sales by Samsung, am so tempting to own a new Samsung phone :D
    cheers,siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  4. Samsung memang cantik2 ya telefon pintarnya. Jenama yg memang dipercayai dan memang lama dalam pasaran. Nasib baik phone sekarang elok lagi, kalau tak memang dah grab satu ni hehe :)

    ReplyDelete
  5. menarik betul warna. semua cantik2. dari dulu suka samsung sebab handphone ringan sangat.. sangat beza dengan phone lain

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya ada promosi dari samsung. Berita baik ni bagi mereka yang plan nak beli handphone atau electric appliance.

    To be honest, handphone samsung antara yang terbaik ana pernah guna. Paling suka kamera dia. Sharp yakmat. Walau handphone tu dari siri lama, tetap bertahan walau dah bertahun2 guna.

    ReplyDelete
  7. Cantiknya yg warna peach dgn yg violet tu. Asyik guna fon yg warna hitam/putih je, teringin pulak nak yang warna pastel.

    ReplyDelete
  8. Wow banyak promo and semau pun sangat berbaloi, i will check out Note20 Ultra.

    ReplyDelete
  9. Ala benci la macam ni, bajet dah lari ni la time ada sales macam ni. Kang ada yang terbeli lagi ni.

    ReplyDelete
  10. wow banyaknya sale! tertarik dengan galaxy tag tu tak silap samsung yang first perkenalkan device ni baru pesaing lain kan. berbaloi ni kalau nak beli sekarang sementara tengah ada promo

    ReplyDelete
  11. Wah menarik.. bila tengok harga promosi yg ditawarkan. Kiranya.mmg berbaloi membeli

    ReplyDelete
  12. Kita ada dah dapat noti dr Samsung ni, ye laa Suami pelanggan tetap tapi guna nama i hahahaha.. banyak juga tu pengurangan harganya, jika betul perlu, boleh beli ni...

    ReplyDelete
  13. Fuh cantik sungguh ni. haih phone kat tangan ni pun tak berapa nak ok ni nak kena tukar ke cmna hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Previous Post Next Post