PG Mall Tampil Dengan 5 Promosi Baharu Sepanjang Bulan November 2020


PG Mall Tampil Dengan 5 Promosi Baharu Sepanjang Bulan November 2020. Hai assalammualaikum semua! Baru je lepas 11.11 Sale dari PG Mall. Sekarang PG Mall ada kolabrasi dengan jenama terkemuka dan program membantu usahawan di Malaysia. Bagus kan? Kita boleh berbelanja dengan mudah dan dalam masa yang sama membantu jenama dan usahawan untuk terus menghasilkan produk bermutu tinggi. Selain dari program Kempen Beli Barangan Malaysia, ada beberapa kolabrasi dengan jenama telefon pintar yang menawarkan diskaun kod untuk pendaftar baru di PG Mall! Wahh bestnya! 

PG Mall Tampil Dengan 5 Promosi Baharu Sepanjang Bulan November 2020


PG Mall merupakan laman e-dagang nombor 1 di Malaysia yang telah ditubuhkan pada tahun 2017. Ketika itu, PG Mall adalah laman e-dagang pertama yang menggunakan sistem Gold Cash. Hah! Mesti korang terkejut kan? PG Mall lebih maju walaupun ketika tahun 2017 kita sibuk dengan berbelanja dengan wang tunai. Kenapa PG Mall nombor 1? Ini kerana, PG Mall adalah platform yang di bina oleh rakyat Malaysia sendiri. Mereka tiada kolabrasi bersama dari luar negara atau ditubuhkan dari pelabur asing. PG Mall berada di tangga ke tiga carta iprice.my untuk tahun 2020. Ini adalah rekod yang amat membanggakan. 



Selain dari laman e-dagang buatan Malaysia. Pelbagai kategori jualan semakin bertambah dan paling mudah adalah sistem pembayaran yang pelbagai. Jika korang selesa dengan menambah nilai e-Wallet. PG Mall ada c-wallet. Jika suka pembayaran dalam talian, pembayaran FPX turut disediakan. Untuk Ruby, Ruby suka guna c-wallet. Gunakan cap jari sahaja untuk approve pembayaran. 



Bulan November 2020, Ruby lihat ada 5 promosi istimewa sedang berlangsung di PG Mall. Diantaranya adalah: 

Kempen Beli Barangan Malaysia (KBBM)


Proudly Local! Yaaaa! Kita bangga dengan produk buatan Malaysia. Sebenarnya kempen ini berlangsung dari bulan Julai 2020 hari tu dan bakal berakhir pada Disember 2020 akan datang. Jika korang terlepas pandang, jom lah sokong barangan buatan Malaysia dengan membeli melalui PG Mall. Siap ada diskaun kupon untuk korang tebus. Produk yang tersedia adakah produk barangan penjagaan rumah, barangan runcit, produk kesihatan, produk kecantikan, peralatan automatif, peralatan sukan, peralatan elektronik, pakaian fesyen sekeluarga, keperluan kanak-kanak dan keperluan bayi. Berbelanja dengan minima RM 50, korang akan dapat potongan sebanyak RM 20 dengan menggunakan diskaun kupon KBBM20. Jika korang berbelanja minima RM 100, gunakan diskaun kupon KBBM30 untuk penjimatan sebanyak RM 30. Best kan? #BarangBaikBarangKita




Ruby nak rekemen beberapa kedai di dalam PG Mall yang tersenarai dalam program KBBM. Korang boleh cuci mata atau membeli-belah terus. Hehe.

My 11e_store

Kedai ini menawarkan produk kecantikan dan penjagaam diri. Suplimen kesihatan juga turut terdapat di sini. Di antara jenama di bawah My11e_store adalah NURRAYSA dan HAUS Cosmetics.



Koperasi Usahawan Groom Big Kedah Berhad

Menawarkan produk makanan seperti maruku, bubur, mee, kakacang, minuman herba dan kopi. Selain itu produk kecantikan seperti serum dan pelembab turut di jual di sini. 



Bam & Co

Merupakan kedai penjagaan diri yang menawarkan produk dari minyak pati organik. Diantara produk Bam & Co adalah minyak pati organik, diffuser, hand sanitizer, mouth spray, 70% alcohol sanitizer spray, therapeutic, insect repellant dan inhaler.



HOGA Gaharu Tea Valley Gopeng

Teh Gaharu HOGA tumbuh segar secara organik di kawasan berbukit di Gopeng iaitu di Kinta Geopark. Secawan sehari akan membuat anda sihat. Di musim PKPB ni, korang boleh membeli Teh Gaharu dan produk HOGA yang lain di PG Mall. Mudah!



Koperasi Perdasama Pulau Pinang Berhad

Menawarkan makanan kegemaran rakyat Malaysia iaitu aneka sambal bilis. Dapatkan stok Sambal Bilis Tomyam Adamier di PG Mall. 




Fresh Food Week


Bermula 19 November 2020 hingga 25 November 2020 sedang berlangsung Fresh Food Week di PG Mall. Setiap pembelian RM 50, layak untuk dapat potongan RM 5! Gunakan kod GROCERWEEK semasa checkout. Ada lagiiii voucherrrr !!! Dapatkan EXTRA RM30 OFF min belanja RM100 dan RM20 OFF min belanja RM50. Korang kena segera membeli-belah, sebab diskaun ini terhad kepada 2000 penebusan sahaja. Jangan risau, macam biasa "CONTACTLESS DELIVERY" dari PG Mall. Hehehe. 


AEON Members 25% Off


Pastinya ramai memeliki kad AEON Members kan? Berita gembira buat korang semua, bermula 1 November hingga 31 Disember 2020 sebanyak 25% diskaun apabila anda berbelanja serendah RM 30!. Huyoooooo. Dah lah murah, jimat lagi 25%. Memang best la PG Mall ni. Oh ya, korang kena cepat. Terhad kepada 1000 penebusan sebulan! Jika bulan November sudah penuh, Disember kita serbu okay?



Cara-cara untuk mendapatkan promo kod adalah seperti berikut:

1. Pergi ke Aplikasi AEON atau klik https://www.aeoncredit.com.my/ untuk mendapatkan promo kod
2. Setelah dapat kod promosi, membeli-belah seperti biasa di https://pgmall.my/ dan terus ke halaman pembayaran.
3. Masukkan kod promosi semasa pembayaran untuk menikmati potongan harga, anda hanya dibenarkan menggunakan 1 kod diskaun untuk setiap transaksi. Selesai!

Huawei


Promosi untuk pendaftar baharu di PG Mall! Selamat datang! Bermula 5 Oktober hingga 31 Disember 2020 korang berpeluang untuk mendapat RM 3 diskaun apabila melakukan pembelian RM 15 dalam satu resit. Cara-caranya mudah sahaja! 

Log masuk Aplikasi Huawei Member Centre untuk mendapatkan kod promo anda. Pemilik telefon pintar Huawei pasti suka promosi begini. Hehe. 

OPPO


Beruntungnya pendaftar baru PG Mall, banyak kolabrasi telah dilakukan untuk anda! Ye anda! Anda si pemilik telefon pintar OPPO! Bermula 5 Oktober hingga 31 Disember 2020, korang akan dapat diskaun RM 3 dengan berbelanja minimum RM 15 di PG Mall. Terhad kepada 1000 penebusan pertama. 


Caranya mudah! Masuk aplikasi OPPO dan cari OPPO Market.

Mudah kan? Jadi, pengguna OPPO jangan ketinggalan untuk menebus mata ganjaran 100 untuk dapatkan diskaun membeli-belah di PG Mall!

Muat Turun Aplikasi PG Mall






Semoga perkongsian ini bermanfaat dan selamat membeli-belah! 

Catat Komen

9 Ulasan

  1. berbaloinya promo dia. nak gi usha la sat

    BalasPadam
  2. Mudahnya nak membeli-belah sekarang ni, semuanya di hujung jari. Nak apa pun, semua ada. Sambil tu, dgn PG mall ni, boleh la kita support usahawan tempatan.

    BalasPadam
  3. Ni yang buat kita rambang mata ni. Banyak sangat promosi dia. Bab diskaun tu paling kita tak kuat. Banyak kot boleh jimat. Jom leh shopping blk dekat pg mall ni.

    BalasPadam
  4. Menghampiri akhir tahun begitu banyak kempen dan promosi. Ni yang pelanggan suka shopping bersama PGMall. Mdm paling suka SuperShockingSale. Memang kita terus sokong produk lokal. Sayang PGMall!

    BalasPadam
  5. Kadang time dia sale takut nak bukak appsnya hahahaha kang mesti melekat weiii.. haritu je sale 11.11 dah membeli, ni kang bukak lagi, adeii nayaa... tapi harga memang berbaloi murah..

    BalasPadam
  6. Kolaborasi terbaru PGMall semuanya menarik. Suka dengan pelbagai pilihan yg ada sekarang ni

    BalasPadam
  7. PG Mall makin gagah dengan meriahnya diskaun dan banyak mengetengahkan produk lokal! Good job PG Mall

    BalasPadam
  8. Wah best nyer PG Mall, semakin banyak sale and meriah. Yang paling i suka is their kempen beli barang malaysia, memang support local products.

    BalasPadam
  9. Betul betul betul memang rambang mata masuk kat PG mall. Tawaran kaw kaw

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.