Kleenso Kills Germs Disinfectant 99.9% Mampu Bersihkan Rumah Dari Kuman Dan Bakteria


Kleenso Kills Germs Disinfectant 99.9% Mampu Bersihkan Rumah Dari Kuman Dan Bakteria. Pandemik COVID-19 memberi impak yang besar kepada seluruh dunia dan kehidupan kita. Bagi yang baru nak belajar tentang kebersihan dan rutin suri rumah tangga seperti Ruby. Boleh mula belajar dengan membeli produk dari jenama Kleenso. Harga berbaloi-baloi dan Ruby boleh konsisten membersih rumah.

Kleenso Kills Germs Disinfectant 99.9% Mampu Bersihkan Rumah Dari Kuman Dan Bakteria.

Di dalam rumah, ia adalah syurga kami sekeluarga. Penghuni rumah ada 4 orang. Semua mempunyai hobi berlainan. Tapi, bab kebersihan. Semua perlu ambil tahu dan buat sama-sama. Sekarang, anak Ruby berusia 4 tahun dan 6 tahun. Maka, banyak toys, buku, permukaan meja, lantai dan toilet perlu kerap dibersihkan. Memang penat, tapi kami puas. Hehehe. 

Pembasmi kuman Kleenso Kills Germs Disinfectant 500ml dilengkapi dengan muncung semburan untuk kemudahan kita semua.  Untuk menggunakannya, hanya semburkan Kleenso Kills Germs Disinfectant. Semburkan ke permukaan yang ingin dibersihkan, kemudian lap permukaan tersebut dengan kain selepas sepuluh minit.

Bagaimana cara menggunakan Kleenso Kills Germs Disinfectant?

Terdapat beberapa cara untuk menggunakan Kleenso Kills Germs Disinfectant dengan berkesan:

PEMBERSIHAN UMUM:

Spray Kleenso Kills Germs Disinfectant dengan kain atau span secara langsung di permukaan yang dimaksudkan atau semburkan pembasmi kuman di permukaan.  Biarkan permukaan terkena selama sepuluh minit, kemudian lap permukaan dengan kain lembap yang bersih.


UNTUK PERMUKAAN YANG MUNGKIN BERHUBUNG DENGAN MAKANAN:

Spray Kleenso Kills Germs Disinfectant pada permukaan yang dimaksudkan dengan kain atau span, kemudian bilas disinfektan dari permukaan dengan air. Ruby guna air dari mesin Coway. Hehe.

MEMBERSIH LANTAI:

Campurkan 1 cawan Kleenso Kills Germs Disinfectant hingga 4 liter air dan gunakan larutan ke lantai dengan mop.

TANDAS:

Sediakan ½ cawan Kleenso Kills Germs Disinfectant kuman pada bahagian dalam tandas dan sekitar mangkuk tandas.  Kemudian, berus kawasan dengan bersih sebelum membilas.

UNTUK MENGHILANGKAN ITEM BERASASKAN PAKAIAN:

Campurkan 2 penutup Kleenso Kills Germs Disinfectant ke dalam 2 liter air.  Rendam kain dalam larutan selama 3 minit.  Kemudian, bilas dengan air dan biarkan hingga kering pada suhu bilik.

Dapatkan Kleenso Kills Germs Disinfectant Sekarang!

Kleenso Kills Germs Disinfectant boleh dibeli dari Kedai Dalam Talian Kleenso, serta peruncit tempatan termasuk Parkson, MR DIY, TF Mart dan Family Store.


Mengenai Kleenso Resources

Kleenso Resources adalah pengeluar dan pengedar jenama Kleenso dan Pesso yang berpusat di Malaysia untuk penyelesaian pembersihan rumah dan penghalau serangga perosak, produk penjagaan kereta dan barang-barang kegunaan eko.  Ditubuhkan pada tahun 2003, mereka mempunyai portfolio produk dan penyelesaian yang berkembang pesat, ditambah dengan rangkaian pengedaran yang luas.  Produk dan penyelesaian Kleenso Resources dipasarkan di seluruh negara dan di eksport ke lebih dari 12 negara.

Catat Komen

11 Ulasan

  1. bagusnya kleenso dah ada produk disinfectant! Lepas ni boleh tambah produk ni lepas cuci dengan pencuci kleenso. Baru rasa selamat

    BalasPadam
  2. Nak cuba juga lah Kleenso ni n nak tengok berapa lama tahan klu guna sebotol?

    BalasPadam
  3. Banyak jugak kegunaan kleenso ni, boleh bersih banyak tempat. Harga pun berpatutan.

    BalasPadam
  4. Good product. Lagi lagi musim pandemik ni memang perlu ada di rumah dan di mana mana saja.

    BalasPadam
  5. wah nampak gaya macam nak kena beli satu letak dirumah. memang sangat berguna ya produk ni :)

    BalasPadam
  6. Bagusnya ada kleenso ni. Mudah nak buat kerja sanitise di rumah

    BalasPadam
  7. Sis ada pakai ni juga Ruby, memang bagus, Sis guna untuk kemas dapur lepas masak..ni pun nak habis dah, nasib senang nak beli kann...

    BalasPadam
  8. thanks sharing info ni. glamer gak kleenso ni bab2 disinfectant

    BalasPadam
  9. bagus ada kleenso ni, senang nak bersihkan ceruk sudut yang berdebu lama tinggal...

    BalasPadam
  10. I like how convenient and easy to use Kleenso Kills Germs Disinfectant. I suggest every household also get at least 1 at home to clean the house. esp those with kids like us

    BalasPadam
  11. Bestkan kleenso ni. Za selalu pakai utk toys anak2 dan tmpt makan dorang.. Tak de bau alkohol kuat so xde la menganggu dorg sgt.. Jnji bersih dari kuman

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.