PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Eksklusif Hanya Di Watsons

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Eksklusif Hanya Di Watsons

Ruby
0

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Eksklusif Hanya Di Watsons. Assalammualaikum semua! Sihat ke? Ya Allah dah lama ruby tidak update blog ruby. Rindu sangat. Alhamdulillah kesihatan dah semakin baik, ayuh kita mulakan ulasan pertama produk kecantikan dari jenama PURE BEAUTY. Jika anda masih ingat lagi ulasan ruby tentang siri buah delima. Suka ruby ingin katakan, ia adalah produk yang bagus untuk kita semua yang berada di dalam persekitaran yang penuh dengan pencemaran udara, debu dan habuk.

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Eksklusif Hanya Di Watsons

Pencemaran udara adalah salah satu bahan yang paling toksik bagi kulit. menjadikannya hampir mustahil untuk mempunyai kulit yang sempurna bagi mereka yang tinggal dan bekerja di kawasan tercemar lalu lintas. Setiap kali pencemaran datang bersentuhan dengan kulit anda. ia melampaui permukaan sahaja. Seperti pencemaran udara mengandungi radikal bebas. ia akan meninggalkan rmpaot langsung dan negatif pada kesihatan kulit dan ia meninggalkan kulit yang tidak dilindungi akan menjadi tertekan. kelihatan membosankan dan letih Apabila kulit terdedah kepada radikal bebas yang lebih banyak, kulit juga akan menjadi lebih mudah terdedah kepada kedutan kerana ia akan menjadi kurang terhidrat. kurang lentur dan kurang tegas. Tetapi Kecantikan Murni. jenama kecantikan terkemuka dari Korea kini memberikan penyelesaian kepada kita semua yang terdedah kepada pencemaran yang merosakkan Jenama kecantikan ini diuji secara dermatologi. Bebas Paraben. Bebas Lanolin dan Bebas Alkohol.

PURE BEAUTY

Rahsia untuk kulit yang indah berasal dari pemakanan berkhasiat, kebaikan dalaman dengan bahan aktif yang terdapat dalam perbendaharaan alam murni, sumber yang tidak disentuh. Rangkaian produk PURE BEAUTY berasal dari campuran berasaskan bahan antioksidan yang dihasilkan daripada sumber semula jadi. Ia memberi keputusan jangka panjang. Produk ini dicipta dengan teliti berdasarkan kekuatan tahun penyelidikan untuk formula dalam industri.

PURE BEAUTY berdasarkan falsafah 4Ps “Intensif Pencahayaan” yang mana konservasi pertama “P” dalam penyediaannya menggunakan ekstrak kulit willow untuk meningkatkan kulit yang sihat, “P” kedua adalah pemeliharaan di mana Neurolight berasal dari Lily Natural Star yang disahkan mengurangkan bintik gelap, diikuti dengan “Perlindungan”, di mana Ceramide 123 menguatkan penghalang anda, melindungi anda dari unsur-unsur yang berbahaya di alam sekitar dan akhirnya “P” terakhir pencegahan pendedahan kepada pencemaran dengan EPS White membantu mengurangkan bintik gelap.

Beauty Workshop Bersama MUA Shazreeyana Shukri

MUA Shazreeyana Shukri memang ruby suka ikuti sebab cara dia mengajar newbie mekap memang senang faham. Tambahan ruby suka cari MUA yang iras-iras macam ruby. Mudah nak ikut cara MUA mekap eyeshadow dan pakai bulu mata. Wakakaka. Tapi ni pertama kali ruby dapat lihat secara LIVE kak Shazreeyana Shukri demo menggunakan PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield dan mekap secara natural pada siang hari. Mudah dan senang faham.

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

Koleksi PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

Ruby dan sahabat blogger Kelly telah mencuba kelima-lima produk PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield dan amat berpuas hati dari segi tekstur dan penampilan produk tersebut. Mudah dibawa kemana-mana dan tindak balas penyerapan kepada kulit amat memberangsangkan.

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Radiance Serum

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

Sekiranya anda ingin mengurangkan bintik-bintik gelap pada kulit anda, cubalah PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Radiance Serum di mana ia membaiki kulit yang rosak dan mempertahankan kulit daripada bahan pencemar. 90% pengguna diuji, merasakan kelembapan segera.

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Capsule Essence

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

Pencemaran udara cenderung mengambil cahaya semulajadi pada kulit kita. PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Capsule Essence akan meningkatkan 5 kali ganda keserian semulajadi dan mengurangkan bintik gelap. Lebih daripada 90% pengguna yang diuji berpuas hati dengan kulit mereka. Kulit wajah kelihatan cerah dan sempurna selepas menggunakan serum. 96.7% pengguna diuji merasakan kulit mereka menjadi lebih lentur dengan kelembapan segera.

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Water Gel

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

Kekeringan pada kulit mempercepatkan proses anti-penuaan dan mempertahankan kulit anda terhadap kekeringan adalah sangat penting. Water Gel membantu dengan memberikan penghidratan dan pelembab apabila digunakan pada kulit. Penggunaan secara ringan dan mudah diserap. Pada masa yang sama, ia juga mencerahkan kulit anda!

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Radiance Cream

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

Lebih daripada 90% pengguna diuji, mendapati PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Radiance Cream mampu memperbaiki tona kulit mereka. menambah seri dan lebih penghidratan selepas penggunaan. Krim ini berfungsi untuk mencerahkan dan memelihara kulit dengan memeliharanya dari pencemaran terhadap alam sekitar.

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Sun Protector SPF 50+ PA++++

Kerana kerosakan matahari terbentuk dari masa ke masa, adalah penting untuk menggunakan pelindung matahari setiap hari. PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Sun Protector SPF 50+ PA++++ bukan sahaja melindungi kulit dari sinaran UV sahaja, tetapi mencerahkannya. Memberikan kulit lembap sepanjang hari.

Harga PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield
PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Radiance Serum 30ml RM 59.90 (*Promo : RM 52.87)

 

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield
PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Capsule Essence 30ml RM 69.90 (*Promo : RM 55.92)

 

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield
PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Water Gel 50ml RM 55.90 (*Promo : RM 44.80)

 

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield
PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Radiance Cream 50ml RM 59.90 (*Promo : RM 48.03)

 

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield
PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Sun Protector SPF 50+ PA++++ RM 49.90 (*Promo : RM 39.95)

*Harga tersebut hanya di laman web www.watsons.com.my

PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield

Rangkaian PURE BEAUTY lain yang terdapat di Watsons Malaysia adalah Pure Beauty Pomegranate Urban Shield, PINK by Pure Beauty It’s Pore Perfection dan PINK oleh Pure Beauty Pink Skin. “Diilhamkan oleh Alam, Dipenuhi oleh Sains”. Rangkaian PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield diuji secara dermatologi dan sesuai untuk semua jenis kulit. Dapatkan koleksi PURE BEAUTY Illuminating Urban Shield Eksklusif hanya di Watsons Sekarang!

www.watsons.com.my
www.facebook.com/watsonsmalaysia
www.instagram.com/watsonsmy

Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !