Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji Dan D’Saji Delivery

Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji Dan D’Saji Delivery

Ruby
0

Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji & D’Saji Delivery. Assalammualaikum semua! Wah lagi beberapa hari Ramadan bakal tiba, maka banyaklah juga promosi Bufet Ramadan. Untuk anda semua yang nak makan pelbagai juadah tetapi risau terlebih berbelanja, ruby sarankan ke Bufet Ramadan dimana-mana cawangan D’Saji. Sebab makanan sudah tentu sedap, lokasi berdekatan rumah anda. Lepas tu harga berpatutan! Segera tempah lokasi berbuka puasa anda. Diskaun 50% diberikan pada 1 hingga 3 Ramadan! Terhad kepada 100 pelanggan sahaja!

Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji Dan D’Saji Delivery


Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji & D’Saji Delivery

Felda D’Saji kini bersedia dengan kepelbagaian menu Bufet Ramadan 2018. Lima (5) buah cawangan Felda D’Saji yang menyediakan buffet Ramadan ialah Dewan Perdana Felda, Red Carpet Avenue, Orchard Villa, Tasik Tiliwangsa dan Lake Cempaka Villa. Pengalaman 20 Tahun dalam penyediaan juadah ramadan, Felda D’Saji yakin pendekatan baharu dan kepelbagaian menu, akan menjadikannya Iebih relevan dan memenuhi citarasa pelanggan. lni bakal meletakkan D’Saji sebagai lokasi utama Bufet Ramadan pada tahun ini.

Di Dewan Perdana Felda, 40 orang Chef akan menyajikan juadah berbuka puasa dengan tema “Colours Of Malaysia”. Antara menu utama adalah Stuffed Whole lamb (Nasi Dalam Perut kambing), Citarasa Ramadan Warisan Melayu, Kambing Bakar dengan 9 rempah dan pelbagai juadah pilihan terbaik.

Selain dari itu, 4 lokasi Bufet Ramadan yang lain dengan tema tersendiri juga sedia untuk dikunjungi. Orang ramai boleh terus ‘walk-in’ ke cawangan cawangan D’Saji untuk berbuka puasa. Tema yang diperkenalkan mengikut lokasi adalah “Colours of Malaysia’ di Dewan Perdana Felda, ‘Taste of Asean’ di D’Saji KL Tiliwangsa, ‘Malay Authentic and Grills’ di Orchard Villa Gombak dan Cempaka Villa Bangi, dan cilarasa ramadan di Red Carpet Avenue, Strand Mall, Kota Damansara.

Felda D’Saji kini juga telah bersedia untuk meneroka pasaran perkhidmatan perhotelan dan Franchise Penerokaan bidang baharu ini pastinya akan membawa Felda D’Saji ke fasa baharu yang lebih baik serta lebih berdaya saing.

D’Saji Delivery

Tahun ini, Felda D’Saji turut memperkenalkan D’Saji Delivery sepanjang bulan Ramadan. Dengan pakej serendah RM300 yang boleh dinikmati oleh 12 sehingga 15 orang, pelanggan tiada lagi alasan unluk tidak memperolehi hidangan makanan is’rimewa dan lazat dari Felda D’Saji. Kami bersedia membuat penghantaran di sekilar Lambah Kelang di dalam radius 15 kilomeler.

Orang ramai yang ingin membual tempahan boleh menghantar emel ke [email protected], atau menghubungi lalian 03-2698 8302

www.feldadsaji.com.my/delivery/

D’Saji Di 11Street & Eatigo

Felda D’Saji turut memperluaskan juadah makanan mereka melalui laman web terkemuka iaitu Eatigo dan 11Street. Jadi anda boleh beli baucar di kedua-dua website.

www.eatigo.com
www.11street.my

Video Pelancaran Bufet Ramadan 2018 Di 5 Cawangan Felda D’Saji & D’Saji Delivery

 

Ramadan pada tahun 2018 dijangka jatuh pada 17 Mei 2018 bersamaan 1 Ramadan 1439 Hijrah. Kita nantikan pengumuman rasmi oleh Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja, Datuk Seri Syed Danial Syed Ahmad yang akan diisytiharkan pada tarikh program mencerap anak bulan Ramadan pada 15 Mei 2018 bersamaan 29 Syaaban 1439H

www.facebook.com/restoranterapungtitiwangsa
www.feldadsaji.com.my
www.instagram.com/dsajikltitiwangsa

Tags

Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !