Tebus Kupon PERCUMA Dari Aplikasi Samsung Galaxy Life

Tebus Kupon PERCUMA Dari Aplikasi Samsung Galaxy Life

Ruby
0


Tebus Kupon PERCUMA Dari Aplikasi Samsung Galaxy Life | Bila bercerita mengenai sesuatu yang PERCUMA, pasti ramai diantara kita yang suka. Betul tak? Hehehe. Ruby sejak menggunakan Samsung Galaxy S4. Banyak kerja sebagai penulis blog dan media sosial menjadi mudah. Baru-baru ini ruby ada muat turun satu aplikasi baru iaitu Samsung Galaxy Life yang memberi banyak bantuan kepada pengguna setia Samsung macam ruby ni.


Tebus Kupon PERCUMA Dari Aplikasi Samsung Galaxy LifeAplikasi Samsung Galaxy Life adalah pasport untuk anda menikmati keistimewaan eksklusif seperti tawaran harian, kupon diskaun, ulasan aplikasi terkini yang sesuai dengan gaya hidup anda, temubual eksklusif dari pakar-pakar, ganjaran dan tips menarik.


Setiap minggu Galaxy Life menawarkan pilihan tawaran yang sesuai dengan minat anda. Tiada bayaran pendahuluan. Hanya menunjukkan telefon anda dan menebus kupon anda dengan menunjukkan telefon anda kepada peniaga. Ia semudah itu.

Ruby bercadang untuk dinner bersama rakan Samsung blogger. Kami berdua suka makan dan elok pula pada ketika itu kami sedang lihat-lihat tawaran apa yang disediakan sekarang di Samsung Galaxy Life. Kalau boleh, kami ingin makan stik daging di lokasi yang tidak terlalu ramai orang dan tempat letak kereta yang mudah.


Masuk ke Samsung Galaxy Life dan klik menu, kemudian skrin seperti diatas akan terpapar. Kemudian anda klik LIVE untuk ketahui tawaran yang sedang berlangsung.


Tertarik dengan tawaran Creme Brulee PERCUMA dari Retoran Pampas Reserve. Hmm. Sesuai sangat pencuci mulut begini dengan stik daging kami malam ni. Hehehe. Sebelum klik REDEEM wajib baca perincian yang disediakan. Apa butiran, bila tarikh luput tawaran, halal ke tidak restoran, lokasi restoran dan paling penting jam berapa restoran beroperasi.


Gaya hidup yang serba pantas ni memerlukan sesuatu aplikasi yang memudahkan dan cepat. Lagi satu kenapa ruby pilih Pampas Reserve di Suasana Bukit Ceylon adalah kerana pada waktu siang tu ruby ada di sekitar Menara Kuala Lumpur dan lokasi restoran sangat dekat dan stratergik untuk mereka yang seharian penat dengan kerja. Jadi boleh berehat sambil menikmati makanan enak bersama pencuci mulut PERCUMA lagi lazat! Hahaha.


Smoked Salmon Carpaccio RM 32


Grilled T-Bone Steak 500gram RM 78


PERCUMA Creme Brulee worth RM 16. Yay!


Coffee Latte RM 10


Jennifer dari www.chasingfooddreams.com and Ruby makan-makan!

Jika anda ingin mendapat tawaran istimewa seperti yang ruby dapat. Cepat-cepat muat turun aplikasi Samsung Galaxy Life di http://bit.ly/GALAXYlife


Catat Ulasan

0Ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Catat Ulasan (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !