Pelancaran Celcom Samsung Galaxy S3 Di South Court Mid Valley

Pelancaran Celcom Samsung Galaxy S3 Di South Court Mid Valley

Ruby
0


Pelancaran Celcom Samsung Galaxy S3 Di South Court Mid Valley

Pelancaran Celcom Samsung Galaxy S3 Di South Court Mid Valley | Hi uols, Tajuk tersangat lah panjang kan. Tapi ini anda pelu tahu bahawa memang ramai pengunjung di Celcom Samsung Galaxy S III launch tu. Seawal jam 6 pagi mereka sudah beratur dan saya yang hanya membuat liputan jadi segan sebab tidak join beratur untuk beli sekali. Hukhukhuk..

Pelancaran Celcom Samsung Galaxy S3 Di South Court Mid Valley


Pada 31 Mei 2012 kesemua Telco terkenal di Malaysia berlumba-lumba memasarkan Samsung Galaxy S III dengan pakej serta tawaran HEBAT! Celcom Axiata Berhad juga tidak ketinggalan melaksanakan jualan HEBAT Samsung Galaxy S III! Merupakan penyedia telekomunikasi utama, Celcom berbangga kerana dapat bekerjasama dengan Samsung Malaysia

Elektronik dalam menawarkan pengalaman baru dengan liputan rangkaian terbaik. Telefon pintar Android yang ditunggu-tunggu oleh ramai pelanggan Celcom iaitu Samsung GALAXY S III telah berlangsung perlancarannya sekitar 10 pagi di South Court Mid Valley Megamall.

Inilah Wheel of Fortune! Ramai pengunjung yang inginkan Celcom Samsung Galaxy S III dengan harga RM 888! Good Luck dan bagi yang bernasib baik, tidak sia-sia beratur panjang!


(Third from the left) En. Zalman Aefendy Zainal Abidin, Chief Marketing Officer of Celcom Axiata Berhad posing together with three lucky customers.


(Third from the left) En. Zalman Aefendy Zainal Abidin, Chief Marketing Officer of Celcom Axiata Berhad together with three lucky customers and Samsung Management; (second from the left) Mr. Vincent Chong, Head of Mobile Phone Division of Samsung Malaysia Electronics (third from the right) Mr. Kwon Jae Hoon, Managing Director of Samsung Malaysia Electronics and (second from the right) Mr. Charles Kim, Advisor of Mobile Phone Division of Samsung Malaysia Electronics.


Three lucky customers walks away with the latest Samsung GALAXY S III as low as RM888

Bagi anda yang menemani kawan-kawan, mak ayah, adik abang pergi dapatkan Samsung Galaxy S III tu, uols boleh enjoy X-BOX 360 yang disediakan oleh Celcom sementara mereka beratur tu. Hehehe.

Itu bagi pengunjung yang beratur, manakala bagi media yang sudah tunggu berjam-jam untuk mendapatkan liputan pula bagaimana? Celcom sangat berbesar hari memberi Samsung Galaxy S III secara percuma kepada media yang bertuah. Satu unit Samsung Galaxy S III secara percuma dan 5 unit Samsung Galaxy S III dengan harga RM 888 sahaja! Manakala bagi yang tidak berapa bertuah, Celcom menawarkan RM 100 OFF bagi tiap pakej Samsung Galaxy S III pilihan media dan bloggers. Grrr! Murah! Murah!

Bagi saya tawaran dari Celcom ni sangat berbaloi sebab liputan dia meluas. Dimana anda berada pasti ada line!

إرسال تعليق

0تعليقات

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

إرسال تعليق (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !