Sambutan Hari Lahir for October Baby!! Hehehe.. - RUBY.MY | Best Lifestyle Blog

Sambutan Hari Lahir for October Baby!! Hehehe..

Assalammualaikum dan hai semua.. Pada hari ni, office aku telah mengadakan birthday celebration untuk October baby boys and girls.. Hehehe.. Seronoknyer... Ada 7 org baby.. Hehehe.. Lihat la pic dibawah nih.. Untuk tatapan anda semua.. Terkini dan sensasi..

.birthday cake..rina, amida, shirlee, zaid me and notaliza..whisley, rina, amida, shirlee and zaid..our birthday card..yurmm.. yurmm...zaid the killers!!!. whisley, rina, zaid and notaliza. hehe..zaid and me..asrul and nurul.


.rina..eat and eat and eat..me and rina..khadijah and me.Tiada ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Dikuasakan oleh Blogger.