Aerobik at Tasik Titiwangsa. - RUBY.MY | Best Lifestyle Blog

Aerobik at Tasik Titiwangsa.

Wow dah lama tak pergi aerobik  kat tasik titiwangsa tu.. Seingat aku yang terakhir masa aku sekolah form 4.. Masa tu pergi ngan Nadiah.. Kalau dia ingat lagi la.. Hehehe... Pastu stop, sampai la hari ni baru aku continue balik... hehe... Sebelum aerobik aku dah jogging ngan naim satu round kat tasik titiwangsa tu.. Then bila hampir jam 8 pg, kami pun pergi la kat court yang ada pentas tu.. Aerobik start dari jam 8 pg sampai 9 pg.. Aku duk kat tengah, pada mulanya memang boleh bertahan.. But cahaya matahari pagi tu membuatkan rasa macam nak pitam sekejap.. Sepatutnyer kami duduk bawah pokok kan.. Hrmm.. Xpelah.. Ada org yang memerlukan duduk kat bawah pokok tu.. Ada warga emas.. Kesian aunty and uncle tu..


Berpeluh gak la ber-aerobik tu... Macam2 tarian.. hehe.. Semua di-combined dan menjadi satu aerobik yang menyeronokkan.. Hehehe.. Selepas ber-aerobik, kami pergi pasar tani kat taman melati, kl.. Aku makan kuih karipap 2 biji, kuih gula hangus 1 slice, n kek warna warni tu 2 slice.. Itu jer.. Naim pula makan karipap 1 biji, popia 1 biji, kek warna warni 2 slice dan roti boom.. Dia tak pernah rasa roti boom style KL ni... Tu yang na sangat rasa.. Aku fikir dah lama dia bercerita pasal tu.. Masa kt pasar tu, aku nampak 'maple' tu jual.. So belikan untuk dia 3 keping.. Harap2 sedap la kan.. Hehe,...


Selepas tu, kami pun balik rumah masing2 dalam jam 10 macam tu.. 1.00 pm aku minum Jus Mate 5.. Jam 2 ptg naim amik aku kat rumah untuk hantar aku pi kerja.. Maklum la kerja start jam 3pm sampai 11 mlm... Hehe... :-)

.sweating!.

Bawah ni adalah diantara pemandangan di Taman Tasik Titiwangsa.. Selain aku suka pemandangan indah macam ni, aku juga suka capture gambar macam ni... Aku nak jadi photographer yang berjaya satu hari nanti.. I love arts!! Lihat setiap gambar dan site yang aku ambil, sesuai untuk pre-wedding photo and wedding photo!


.sunrise.

 .lake view..flora and fauna..amazing creature..in love..misc picture.. can u see?! too many fish inside there!.Tiada ulasan

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Dikuasakan oleh Blogger.