Majlis Berbuka Puasa HQ 7-Eleven 2009

Majlis Berbuka Puasa HQ 7-Eleven. Assalammualaikum semua... Hari ni 16 Sept 09, Wednesday... Majlis berbuka puasa diadakan di office aku.. Anjuran HQ 7Eleven la.. Fuhh.. makanan dia puas aku makan... Memang puas hati.. Ala2 raya gitu.. Ada ayam masak merah.. Sedaapp.. Kurma daging.. Ni favorite aku.. Daging empuk dan sedaaapp gile.. Aku teringat jer.. Hrmm.. Ada sayur campur.. Ulam-Ulaman.. Nasi goreng, bihun goreng.. nasi lemak... bebola ikan... pisang... tembikai dan pelbagai kuih... air anggur dan air nescafe panas tak silap aku.. Aku org terakhir habis makan.. korang tngok la kuantiti maknan dalam pinggan aku... Sambal belacan die pedaass dowh.. hehehe..


.kuantiti dalam pinggan saya.. hehehe..kak sal @ kak long..kak zaza..kak sue..pelbagai makanan..staff helpdesk yang sedang melantak..kak siti.


Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Previous Post Next Post