Baju Raya Kami Pada Hari Raya Kedua

Baju Raya Kami Pada Hari Raya Kedua. Ni je yang ada kat office.. Kalau tak, ada kak long @ kak sal, kak ngah @ kak rina, abg lang @ abg zaid and abg shah berposing maut.... hehehe.. Lagi best kala


kamirabiatul adawiyah dah bertambah gemorke!!alice in wonderlandsyam the J Sham.. Hehehe..


u ada mereka.. macam2 aksi bleh jadi.. hehe...

Post a Comment

PERHATIAN: Pihak RUBY.MY tidak akan bertanggungjawab ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca. Sila pastikan anda fikir terlebih dahulu sebelum meninggalkan komen yang berbaur negatif. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Setiap penulisan dan komen adalah termaktub dalam Akta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia 1998. Akta ini merupakan undang-undang siber yang digubal di Malaysia pada 15 Oktober 1998, dan mendapat perkenan Yang di-Pertuan Agong pada 23 September 1998. Ia mula berkuatkuasa pada 1 April 1999.

Seseorang yang melanggar atau melakukan kesalahan akan disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

Previous Post Next Post